Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR FRYGTE DØDEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-frygte-døden

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (3 af 9)


De fleste mennesker frygter døden. Årsagen er usikkerhed om personlig overlevelse. Hvis usikkerheden kan erstattes af viden, vil det ændre livet.

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (3 af 9)

TRE SYNSVINKLER

 

Idéen om udødelighed er baseret på kendsgerningen om, at intet går tabt i henhold til de åndelige love. Livet udgør en sammenhængende helhed. Spørgsmålet om udødelighed kan betragtes på ​​tre måder:

 

Hvorfor-frygte-døden-03

Materialistisk syn på døden: Der skrives ikke mere i livets bog.

 

1. Det materialistiske synspunkt siger, at døden er slutningen på alt liv. Begrundelsen er, at der ikke er noget bevis for, at livet fortsætter i en anden form, når det fysiske legeme er forsvundet. Man glemmer som regel, at det heller ikke er bevist, at døden er slutningen på alting.

 

Hvorfor-frygte-døden-04

 

2. De fleste religioner giver et løfte om, at livet og bevidstheden fortsætter efter døden, men det tilføjes, at det afhænger at, om mennesket bekender sig til en tro, som er baseret på bestemte teologiske, dogmatiske eller filosofiske påstande, og de mennesker, der nægter at tro på påstandene fra religionens repræsentanter, vil i heldigste fald fuldstændig forsvinde efter døden, eller de kan forvente, at de overføres til et meget ubehageligt sted, der mest af alt minder om et evigt, rædselsvækkende torturkammer.

 

Hvorfor-frygte-døden-05

 

3. Begrebet reinkarnation eller genfødsel, som beskrives både i åndsvidenskaben og mange af verdens religioner – navnlig i Østen – gælder for alle mennesker, uanset om de er troende eller ikke-troende. Ligesom alt andet i Universet og naturen, er mennesket underlagt periodicitetens lov, for mennesket lever også cyklisk, fordi det er under udvikling. Det løser problemet med udødelighed, for menneskets mål er fuldkommenhed, og det kræver naturligvis mange inkarnationer at nå dette mål.

Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Download-fil: HVORFOR FRYGTE DØDEN?


Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR FRYGTE DØDEN?