Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR FRYGTE DØDEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-frygte-døden

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (1 af 9)


De fleste mennesker frygter døden. Årsagen er usikkerhed om personlig overlevelse. Hvis usikkerheden kan erstattes af viden, vil det ændre livet.

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (1 af 9)

HVORFOR FRYGTE DØDEN?

 

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Hvorfor-frygte-døden

Du kan frit downloade "HVORFOR FRYGTE DØDEN?" For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

HVORFOR FRYGTE DØDEN?

 

Hvorfor-frygte-døden-01

 

Frygt eller glæde?

De fleste mennesker frygter døden. Den mest grundlæggende årsag er usikkerhed om personlig overlevelse. Hvis man kunne erstatte usikkerheden med viden, ville det have en transformerende effekt på livet. Men er det muligt at udskifte frygten for døden med glæde over døden – både for den, der er ved at dø og for de efterladte? En metode kunne være at se det fysiske liv som en forberedelse til døden, og døden som en forberedelse til et nyt fysisk liv. Den cykliske proces med liv og død er nødvendig, for det er den måde, bevidstheden udvikles, og mennesket er bevidsthed og ikke den fysiske krop. Der er intet liv uden død, men der er heller ingen død uden liv.

Selv om man ved, at døden er en kendsgerning, og det er en begivenhed, der uden undtagelse venter alle, er man alligevel usikker på dødens betydning og på den proces, der udfolder sig ”bag kulisserne”. De fleste mennesker har derfor en tendens til helt at undgå at tale om emnet, og ofte bruges der ekstremt meget psykologisk energi til at fortrænge spørgsmålet og holde det under bevidsthedens tærskel. Og når de før eller siden bliver konfronteret med den forestående og uundgåelige død, fordobles frygten, og det vækker mange andre ubehagelige følelser.

Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Download-fil: HVORFOR FRYGTE DØDEN?


Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR FRYGTE DØDEN?