Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ANGST - ET VERDENSPROBLEM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (1 af 6)


Profetiske advarsler forudsiger katastrofer og en rædselsvækkende skæbne, og de appellerer til angst, egoistiske interesser og separatisme.

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (1 af 6)

ANGST

- ET VERDENSPROBLEM

 

Af Djwhal Khul (Alice A. Bailey)
Fra The Beacon

 (Oversættelse Thora Lund Mollerup)

 

 Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul 

Du kan frit downloade "ANGST - ET VERDENSPROBLEM" af Djwhal Khul. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

ANGST

- ET VERDENSPROBLEM

 

Angst-et-verdensproblem-01-Djwhal-Khul

 

Det emne, der her skal tales om, er rent følelsesmæssigt (astralt), og det kræver omhyggelige overvejelser på grund af den vægt, som seriøse, gode og alligevel vildledte mennesker lægger i det. Det skaber mange problemer og rummer spiren til flere proble­mer. Det drejer sig om den lære, der udbredes nu, og som kan op­summeres med ordene:

1. På grund af menneskets negative tanker og ondskabsfulde fo­restillinger bliver der fremprovokeret en situation, som fører menneskeheden frem mod en stor naturkatastrofe. Den vil blive så omfat­tende, at den er årsag til de værste forudanelser.

 

Angst-et-verdensproblem-02-Djwhal-Khul

 

2. Menneskeslægten som helhed går derfor sin undergang i møde. Tusinder vil blive udslettet. Store områder af beboet land vil blive ødelagt. Det er sket før og det vil ske igen − bare i langt større målestok end tidligere. Disse naturkatastrofer vil have form af oversvømmelser, der skyller hen over bestemte storbyer, jordskælv eller almindelig ødelæggelse som følge af sygdom, hungersnød osv. Derfor kommer opråbet: ”For­bered jer på en grusom katastrofe. Se det uundgåeli­ge i øjnene”.

 

Angst-et-verdensproblem-03-Djwhal-Khul

 

3. Men Herrens udvalgte vil blive frelst. Kristi tilhængere vil ikke komme til at lide. Der vil på en eller anden måde blive sørget for dem. Medlemmer af organisationer, der er opbygget omkring en særlig informeret vejleder (der lover problemer og forudsiger katastrofer) vil være immune. Derfor opfordrer man folk til at lytte, at forberede sig, at frygte og at skaffe sig specielle privilegier ved at slutte sig til grupper og vejledere, der fremsætter denne profetiske appel.

Alt dette indhylles normalt i smukke og kærlige ord. Den tone, der anslås, er ofte højtravende og begejstret. Som regel stilles der ikke spørgsmål ved ægtheden af disse vejledere, der giver profeti­ske advarsler om nært forestående katastrofer og en rædsels­vækkende skæbne, men i virkeligheden appellerer de til angst, egoistiske interesser og separatisme. Derfor er deres arbejde de­struktivt og kan ikke stamme fra Det Store Hvide Broderskab − den sub­jektive gruppe af verdensledere, der arbejder under Kristus el­ler overhovederne for den planetariske evolution.

Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Download-fil: ANGST - ET VERDENSPROBLEM - Djwhal Khul


Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: ANGST - ET VERDENSPROBLEM