Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ANGST - ET VERDENSPROBLEM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (6 af 6)


Profetiske advarsler forudsiger katastrofer og en rædselsvækkende skæbne, og de appellerer til angst, egoistiske interesser og separatisme.

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (6 af 6)

Organiser tænkende mennesker

 

Angst-et-verdensproblem-10-Djwhal-Khul

 

Forstå hvad der kan gøres og gå ikke glip af nogen mulighed for at vise den vej, mennesket skal gå, og den holdning, det må have. Organiser de tænkende mennesker, så deres arbejde virkelig tæller, fordi det er fokuseret i lyset. Bekæmp dette frygtkom­pleks med alle tænkelige våben. Man vil finde større hjælpsomhed hos de intelligente og en klarere forståelse af den rigtige psyko­logi hos det almindelige businessmenneske end hos de mere religiø­se grupper.

Befri menneskeheden for angst

De gamle metoder og den kristne teologis snævre dogmer, der lægger vægt på Helvedes ild, fordømmelse og fortabelse, slavebin­der mange og påvirker stadig – selvom det sker ubevidst − de fleste men­nesker i Vesten. Teologerne og fanatikerne udgør et virke­ligt problem, og de store menneskemasser – der reagerer så let på massepsykologi og angst, fordi de er følelsesbetonede – er besværlige at håndtere og udgør de lykkelige jagtmarker for dem, der spreder frygt.

Tænk over, hvad der er det rigtige at gøre i denne forbindelse, og lad de offentlige udtalelser, korrespondance og tryksager vise, at man er besluttede på at befri menneskeheden for angst og afsløre den som et aspekt af den store illusion.

Gør noget med det samme

Er naturkatastrofer − på trods af alt hvad der kan gøres − alligevel på vej? Der har altid været naturkata­strofer på en eller anden del af planeten. De har altid forekommet. Store krige kommer og går. Hungersnød og pest har spillet de­res rolle i tidens løb i forbindelse med den store tilpas­ningsproces. Former er blevet ødelagt, så åndelig energi kunne blive frigjort. Men med de kommunikationssystemer, der er vok­set så hurtigt, med forøgelsen af sensitiviteten over for lidelse og den hurtige vækst af imaginationsevnen, og med menneskers stigende intuitive respons på hinanden, efterhånden som menneskeheden udvikler sig, er der vokset en gigantisk tankeform af angst frem, og den vil dominere menneskeheden, medmindre der gøres noget dramatisk med det samme.

 

 

_________________________________

Oversat fra The Beacon med tilladelse fra Lucis Trust
Udgiver: Lucis Press: www.lucistrust.org
Direkte link til The Beacon magazine:
http://www.lucistrust.org/en/books/the_beacon_magazine

_________________________________

Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Download-fil: ANGST - ET VERDENSPROBLEM - Djwhal Khul


Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: ANGST - ET VERDENSPROBLEM