Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ANGST - ET VERDENSPROBLEM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (2 af 6)


Profetiske advarsler forudsiger katastrofer og en rædselsvækkende skæbne, og de appellerer til angst, egoistiske interesser og separatisme.

ANGST - ET VERDENSPROBLEM (2 af 6)

Frygt – en frygtelig metode

 

Intet ægte medlem af den loge, som består af racens ældre, vil nogensinde gøre noget for at stimulere menneskehedens frygtkompleks. Ingen sand vejleder af menneskeheden ville udtale ord, som – uanset hvor smukke de er – appellerer til iboende, ånde­lig egoisme eller fremkalder en situation, hvor de få såkaldte oplyste ville være særligt privilegerede. Ingen vejleder, der virke­lig arbejder under ledelse af Kristus − legemliggørelsen af Guds kærlighed − ville spilde tid på at skabe angst og terror.

 

Angst-et-verdensproblem-04-Djwhal-Khul

 

Der er ingen tvivl om, at det bare er en tilbagevenden til den gamle helvedesild- og svovlpsykologi i en lidt anden form. Det er indbegrebet af den metode, der er blevet brugt i en tidsalder, som nu heldigvis er ved at være forbi − Fiskenes tidsalder − hvor budskaber blev givet af særligt informerede undervisere og vejledere, hvis udtalelser blev accepteret blindt på grund af deres påståede udviklingsgrad.

Deres metode bestod i at skræmme folk ind i himmerige ved at stimulere deres instinktive angst – en angst, som har sin rod i den dyriske natur, men som ikke er en del af sjælens natur. Denne metode styres af angst og respons på menneskemasser­nes frygtkompleks. Den skyldes sensitiv opfattelse af fortidige begivenheder, for alle fortidens katastrofer er registreret i menneskehedens ­hukommelse. Derfor fortolker sensitive sjæle − som nu reage­rer på disse erindringer − nutiden i lyset af fortiden.

Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Download-fil: ANGST - ET VERDENSPROBLEM - Djwhal Khul


Artikel-Angst-et-verdensproblem-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: ANGST - ET VERDENSPROBLEM