Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR FRYGTE DØDEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-frygte-døden

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (5 af 9)


De fleste mennesker frygter døden. Årsagen er usikkerhed om personlig overlevelse. Hvis usikkerheden kan erstattes af viden, vil det ændre livet.

HVORFOR FRYGTE DØDEN? (5 af 9)

Angst og religion

 

Hvorfor-frygte-døden-08

 

Illusionen om ensomhed

Den dominerende frygt skyldes angsten for ensomhed efter døden. I virkeligheden genforenes den afdøde med familie og venner efter døden, og mennesket har desuden fuld forbindelse til tanker og følelser hos de nære og kære, der stadig befinder sig i fysiske legemer i den fysiske verden. Og den afdøde har fortsat sit eget tankeliv og følelsesliv. Der er ikke tale om tro eller teori, for det er blevet bekræftet af utallige mennesker, der har haft nær-død-oplevelser, og de kan betragtes som øjenvidner. I virkeligheden er følelsen af ensomhed i forbindelse med fødslen langt større på grund af de begrænsninger, som det fysiske legeme skaber i den fysiske verden.

 

Hvorfor-frygte-døden-09

 

Religion er, hvad mennesker tror, Gud mener

Dødsangst, der er skabt af forskellige religioner og teologier er ubegrundede. Der er reelt tale om overtro. Der findes ingen emotionel, vred og straffende Gud, der bliver fornærmet, bare man sætter spørgsmålstegn ved hans eksistens. Helvede eksisterer ikke – bortset fra i præsternes og teologernes fantasi. Og der er ingen grund til at modtage tilgivelse for såkaldte synder, som man påstår kræver præsters velsignelse, en religiøs institutions ritualer eller troen på et bestemt trossystem. I fremtiden vil døden være en videnskab og proces, der vil være kendt af alle, og de videnskabelige iagttagelser vil bidrage til at fjerne frygt og afhængighed af trosforestillinger.

Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Download-fil: HVORFOR FRYGTE DØDEN?


Artikel-Hvorfor-frygte-døden
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR FRYGTE DØDEN?