Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN MÅDE, MAN TÆNKER OM VERDEN, BETYDER NOGET!
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lederartikler-på-VisdomsNettet

DEN MÅDE, MAN TÆNKER OM VERDEN, BETYDER NOGET!


De fleste håber på en bedre verden på trods af konflikter, grådighed, egoisme, materialisme, separatisme og diskrimination.

DEN MÅDE, MAN TÆNKER OM VERDEN, BETYDER NOGET!

LEDERARTIKLER

på VisdomsNettet

 

Når VisdomsNettet udsender et nyhedsbrev, indledes det altid med en lederartikel. Lederartiklen præsenteres desuden på hjemmesidens forside, men kun i en måned. Hvis du har lyst til at læse eller gemme udvalgte lederartikler, kan du frit downloade dem som en samlet pdf-fil. Hver måned tilføjes den nye lederartikel.

 

 Lederartikler-på-VisdomsNettet-Forside

Du kan frit downloade "LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET" med en samling af udvalgte lederartikler. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

Lederartikler-på-VisdomsNettet

 

DEN MÅDE, MAN TÆNKER OM VERDEN,

BETYDER NOGET!

 

Stort set alle mennesker har et håb om, at verden bliver et bedre sted at leve. Men samtidig konfronteres man konstant med væbnede konflikter, systematisk grådighed, egoisme, materialisme, separatisme og diskrimination − og det virker ofte overvældende. Er der noget, man kan gøre, for at gøre en forskel? Ja!!! Den måde, man tænker over situationen!

Umiddelbart ser det ikke særlig modigt og effektivt ud. Er det virkelig tilstrækkeligt til at tackle så store problemer? Ja det er det! Forklaringen er, at problemerne i verden er opstået på grund af forkerte tanker. Der er derfor god grund til at iagttage, hvordan man selv tænker, så man ikke er med til at sprede destruktive tanker, separatisme og had. Skabende tænkning vil sige at bruge tankesindet til at oplyse både andre og sig selv.

Nogle undrer sig måske over, hvorfor de åndelige kræfter ikke ganske enkelt gennemfører en stor intervention, som en gang for alle fjerner alle problemer, men man må ikke glemme, at mennesker har fri vilje. Det betyder på den ene side, at man kan gøre, hvad man vil (og tage konsekvenserne af handlingerne), men på den anden side betyder det også, har man mulighed for at bruge sin frie vilje til at samarbejde om opbygningen af en bedre verden.

Den frie vilje gør det muligt at definere sin verden, som man vil. Ser man eksempelvis himlen som delvist overskyet eller delvist solrig? Søger man lyset i sig selv, eller fortrænger man mørket? Oplever man, at det er de onde kræfter, der styrer verden, eller er det de gode? Evnen til at tænke og beslutte, hvordan man ønsker at se verden, er en del af den frie viljes energi og kraft. Alle bruger denne energi hele tiden. Menneskets valg definerer deres tro på systemet, og deres holdninger og handlinger illustrerer det.

Det enkelte menneske arbejder ikke kun for sin egen skæbne. Alle er desuden en del af menneskeheden, der skal arbejde sammen som dele af en organisme. Man kan definere verden, som man vil, men definitionen gør en forskel på, hvilken verden andre har. Man kan fortabe sig i sin skuffelse over en situation, eller man kan vurdere det positive, man muligvis lærte af den.

Derfor er der god grund til at tænke over,

hvordan man tænker!

 

 Lederartikler-på-VisdomsNettet-02-

Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Download-fil: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET


Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Læsefil med vendbare sider: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET