Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ER DET ÅNDELIGE LIV EN FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lederartikler-på-VisdomsNettet

ER DET ÅNDELIGE LIV EN FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN?


At leve et åndeligt liv betyder ikke, at man konstant går rundt med opmærksomheden vendt opad og indad.

ER DET ÅNDELIGE LIV EN FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN?

 Lederartikler-på-VisdomsNettet

 

ER DET ÅNDELIGE LIV

EN FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN?

 

At leve et åndeligt liv betyder ikke, at man konstant går rundt med opmærksomheden vendt opad og indad. At leve et åndeligt liv indebærer også, at de åndelige impulser og energier rettes nedad og udad. Man skal altså ikke flygte fra verden og virkeligheden for at søge sjælen og ånden. Man kan ikke flygte fra den ydre verden! Men man kan medvirke til gradvist at omdanne den ydre verden til et mere fredeligt og harmonisk sted at leve.

Men hvis det er det, man tilstræber, kan man så overhovedet tale om åndeligt arbejde og et åndeligt liv? Naturligvis! Et åndeligt liv kan leves på mange forskellige måder, og det behøver overhovedet ikke at komme til udtryk i religiøse termer.

Mange er ved at udvikle begyndende kontakt til sjælen. Det betyder, at de er ved at finde deres sande center – den, de i virkeligheden er. Denne erkendelse resulterer i et personligt gennembrud, der medfører større fokus på helheden og mindre på personlige interesser. At erkende denne nye dimension i bevidstheden betyder meget mere end bare at have viden om sjælsbevidsthed. Det indebærer en gradvis identifikation med selve sjælsaspektet, og derfor handler man mere og mere ud fra sjælens holistiske center i stedet for fra personlighedens egoistiske center.

Man vil selvfølgelig stadig have den velkendte personlighed, og når man er fokuseret i den personlige bevidsthed, er man ikke konstant opmærksom på det sande sjælelige og åndelige center. Men et samspil er ved at blive etableret mellem de to bevidstheder. Personligheden begynder at kommunikere med sjælen, og sjælens svar begynder at gennemstrømme og vejlede personligheden. I begyndelsen vil personligheden gøre mod-stand, men efterhånden opbygges der et bevidst samarbejde mellem de to instanser. Personligheden vil i stigende grad blive påvirket af sjælens inspiration og lys, som mere og mere stråler gennem personligheden. I den ydre verden bliver personligheden derfor et udtryk for sjælens energier, og mennesket lever i overensstemmelse med livets åndelige formål.

 

Lederartikler-på-VisdomsNettet-02-

Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Download-fil: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET


Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Læsefil med vendbare sider: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET