Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET HANDLER OM KÆRLIGHED!
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lederartikler-på-VisdomsNettet

DET HANDLER OM KÆRLIGHED!


Penge er energi, der burde flyde og cirkulere. Åndsvidenskaben oplyser, at nød, kærlighed og magnetisk kraft er de tre ting, der tiltrækker penge.

DET HANDLER OM KÆRLIGHED!

Lederartikler-på-VisdomsNettet 

 

DET HANDLER OM KÆRLIGHED!

 

Nøden i menneskets verden er meget virkelig. Man ser det daglig i Tv. Hver sjette menneske sulter, og selv i de udviklede lande sult er ved at blive et alvorligt problem. Fattigdom skaber hjemløshed, og flere og flere bliver syge. Og mens situationen bliver værre og værre, er regeringerne lammede af national gæld. Penge er en energi, der burde flyde og cirkulere – navnlig til de svageste. Åndsvidenskaben oplyser, at "nød, kærlighed og magnetisk kraft er de tre ting, der tiltrækker penge."

Mange og store naturkatastrofer har vist, at almindelige mennesker meget hurtigt kan manifestere store beløb ved at give mange små donationer til hjælpeorganisationerne. Det viser, at nøden og behovet anerkendes, og almindelige mennesker giver pga. kærlighed til deres medmennesker, for gennem kærlighedens kraft er alle mennesker forenet og forbundet. Det viser, at arbejdet med at frelse verden kan lykkes, selvom opgaven virker uoverkommelig. Det minder om den græske mytologiske superhelt Herakles (Herkules), som fik en umulig opgave med rengøring af Augias' stalde, men det lykkedes, fordi han brugte sjælens indsigt og perspektiv, som blev omsat til kreativ nytænkning.

Tidevandet fra Den Nye Tidsalder strømmer allerede gennem menneskeheden, og derfor er almindelige mennesker i stand til at udføre en fornyet og energisk indsats for at opfylde basale menneskelige behov. Stadig flere bliver inspireret til at tænke på nye måder, og de bliver bedre til at håndtere de nye energier – især pengenes energi. Menneskeheden vil gradvis få en forståelse for, at penge i virkeligheden er kærlig og åndelig energi, der kan bruges i arbejdet med at genoprette og forløse. Alle kan blive filantroper i ordets esoteriske betydning – dvs. at man grundlæggende holder af menneskeheden, og at man bruger de penge, man kan undvære til at skabe skønhed og orden i verden og ikke mindst til at skabe en forenet menneskehed.

Sri Aurobindo har engang sagt, at penge er det synlige tegn på en universel åndelig kraft og dens manifestation på Jorden. Den er nødvendig for opfyldelse af behovene i livet. Penge er derfor en guddommelig kærlighedskraft, og kærlighed er magnetisme. Kærlighed er derfor et middel, der kan tiltrække penge til åndeligt arbejde med det formål at skabe rigtige menneskelige relationer. Kærlighedens magnetiske kraft skaber enhed og holder alt sammen – og i sidste ende handler det slet ikke om penge.

Det handler om kærlighed!

 

 Lederartikler-på-VisdomsNettet-02-

Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Download-fil: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET


Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Læsefil med vendbare sider: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET