Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (12 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (12 af 13)

Wesak-ceremonien

- årets åndelige højdepunkt

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-17-Kenneth-Sørensen

 

Fuldmånen i maj i Tyrens tegn er sammenfaldende med den store orientalske højtid, Wesak, hvor Østen fejrer Buddhas fødsel, oplysning og død. Ifølge en gammel legende, som esoterikere betragter som virkelighed, kommer Buddha til syne i en dal i Himalaya for at velsigne menneskeheden. Han træder frem fra de åndelige bevidsthedsplaner for at overbringe den guddommelige hensigt fra Shamballa – centret hvor den guddommelige vilje er kendt.

I Wesak-dalen et sted i Himalaya er Kristus og hans disciple fysisk til stede, sammen med munke og nonner fra de omkringliggende klostre. De modtager på det nøjagtige fuldmånetidspunkt Buddhas velsignelse på Hierarkiets og menneskehedens vegne. Ved Wesak-ceremonien forbindes de tre store åndelige centre på Jorden – menneskeheden, Hierarkiet og Shamballa.

Denne kontakt mellem Kristus og Buddha åbner for en flodbølge af oplysning, der strømmer ind i den kollektive bevidsthed. Buddhas funktion som overbringer af den guddommelige vilje og hensigt skaber en intens åndelig atmosfære i de fem dage omkring Wesak-ceremonien. Derfor regnes denne begivenhed for årets åndelige højdepunkt. Guds vilje, der er uforståelig for mennesket, nedtrappes til idéer og visioner, der indeholder planen for det kommende år. Meditationsgrupper over hele Jorden samles på dette tidspunkt for at være med til at forankre disse visdoms- og oplysningsenergier og dermed få inspiration og indsigt til deres del af den store plan. Oplysningsenergierne skal navnlig inspirere de mennesker, der skaber den offentlige tænkning og mening. På denne måde uddybes alles forståelse, og evnen til at realisere visionen om rigtige menneskelige relationer virkeliggøres.

De store undervisningssystemer og de verdensomspændende medienetværker bliver især påvirket af oplysningsenergierne, for de når de brede befolkningsgruppers bevidsthed, og dermed kan de nye menneskelige værdier, der leder mennesket fra mørket til lyset, forankres.

I Vædderens måned og under påskehøjtiden er det især tænkeevnens område, der stimuleres. I Tyrens måned føres energierne ned på følelsernes plan for at stimulere de astralt funderede værdier. Det skaber en drivkraft, der sikrer, at visionerne føres ud i hverdagen. Menneskeheden får ingen bedre verden uden et følelsesmæssigt engagement, og det er formålet med fuldmåneenergierne i Tyrens tegn.

Buddha opnåede oplysning i denne måned, og Buddha viste menneskeheden vejen ud af begæret og lidelsen. Han fortalte ganske enkelt, at al lidelse opstår af begær. Han betonede, at vejen ud af lidelsen kræver nye åndelige værdier, der retter de mange materielle begær mod højere åndelige mål. Til sidst vil det lavere begær tone bort, og det materialistiske og egoistiske begær erstattes gradvis af begæret efter åndelig udvikling.

Sjælens mål for det kommende år kan opfattes i denne måned. Visdom og oplysning er nøglekvaliteter, og oplysningsenergierne er på deres højeste. Sjælens mål for det kommende år kan opfattes.

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-18-Kenneth-Sørensen

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE