Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (7 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (7 af 13)

Fremtidens åndelige højdepunkter

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-09-Kenneth-Sørensen

 

De tolv årlige solmeditationer bliver efterhånden Den Nye Tidsalders væsentligste højtider. I fremtiden vil åndeligt orienterede mennesker forlade religionernes dogmer og samles ved disse højtider. Der er ikke tale om en ny tro, men om en erkendelseslære, fordi deltagerne selv erfarer årsag og virkning i deres meditative samarbejde.

Efterhånden som flere og flere mennesker deltager i denne aktivitet, skabes der en stærk energi- eller lysbro mellem menneskeheden og de indre bevidsthedsplaner. Det er en lysbro, hvor hensigt og forståelse strømmer ind i menneskehedens kollektive bevidsthed og kaster lys over menneskehedens problemer.

Motivet med meditationen er vigtig

Motiveringen for deltagelse i Solmeditation ved fuldmåne skal være et ærligt ønske om at hjælpe menneskeheden og samfundet. Man skal efter bedste evne forsøge at forholde sig så upersonligt som muligt til meditationsprocessen. Man skal huske, at meditationens formål er at kanalisere en kollektiv impuls til menneskeheden og forankre den lokalt. Samtidig er det en væsentlig individuel opgave at realisere den inspiration og de idéer, man modtager ved fuldmånemeditationen. Motiverne skal stå sin prøve i dagligdagen. Virkningerne af fuldmånearbejdet skal omsættes til praksis i lokalsamfundet.

Fuldmåneperioden varer fem dage

Det er ikke kun selve fuldmånedagen eller fuldmånetidspunktet, der er vigtigt. Fuldmåneperioden og energiindstrømningen strækker sig over hele fem dage. De to dage før fuldmånetidspunktet er til forberedelse. Selve fuldmånedagen er til modtagelse − og de to dage efter fuldmåne er til distribution og registrering.

De to første dage kaldes "dage til afkald og ubundethed". Man forsøger at reducere eller fjerne det, der står i vejen for evnen til at fungere som kanal for åndelig inspiration. Ideelt set er det to dage med intensiv forberedelse, hvor man vender bevidstheden indad. Man forsøger at være tillidsfuld, og man retter opmærksomheden mod kilden til den kommende inspiration – Jordens oplyste sjæle. Forberedelsen bringer tanker og følelser i samklang med det åndelige.

Det er ikke en proces, der foregår adskilt fra det daglige liv. Denne fokusering udføres midt i de almindelige aktiviteter. Der er tale om en indre holdning og ikke en ydre aktivitet. Det er en træning i en dobbelt livsform – et liv i ydre aktivitet parallelt med en indre åndelig orientering.

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE