Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREDSPROCESSEN ER I GANG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang

FREDSPROCESSEN ER I GANG (2 af 6)


Den nuværende periode er ikke bare en tid med forandring. Det er en transformationsperiode. Målet er menneskehedens enhed. Essensen er fred.

FREDSPROCESSEN ER I GANG (2 af 6)

Transformation

 

Fredsprocessen-er-i-gang-02-Erik-Ansvang

 

Menneskeheden befinder sig i lige nu i en periode, hvor de kræfter, kvaliteter og processer, der præger perioden, indikerer globalt opbrud, men det er ikke alene en tid med forandringer − det er en transformationsperiode. I Alice A. Baileys litteratur oplyser den tibetanske mester Djwhal Khul, at:

 

"Det er en periode, hvor det gode

langt overstiger det onde,

men det onde er bedre organiseret."

 

Transformationen medfører forandring af livskvalitet. Og processen er irreversibel. Den bevæger sig kun i én retning – fremad. Et godt eksempel på en proces, der ikke kan standses for derefter at vende tilbage til den gamle tilstand, er larvens forvandling til en sommerfugl. Eller slangen, der skifter ham. Disse transformationsprocesser er irreversible. Sommerfuglen kan ikke fortryde og beslutte sig til at vende tilbage til larvestadiet, og slangen kan ikke krybe ind i sin gamle hud og fortsætte, som om intet var sket.

Millioner af mennesker arbejder på at genopbygge menneskelivet – at forny menneskets måde at leve på, og dermed skabe en ny civilisation. Det sker ikke ved at kassere den gamle civilisation. Den gamle civilisation udgør fundamentet for den nye. I den nye civilisation reorganiseres strukturen i menneskets tænkemåde, i det politiske system og i fordeling af planetens ressourcer.

Mennesker med god vilje

De mange millioner, der arbejder for at skabe det nye samfund, kaldes "mennesker med god vilje". Der er ikke tale om blødsødne individualister. Det er intelligente tænkere, der har indset værdien af det individuelle ansvar og initiativ. De forstår, at den nye verdensorden kun kan skabes af mennesket selv. Derfor går de ind for personlig ansvarlighed til gavn for helheden.

De følger ikke en tilfældig kurs, for menneskeheden som helhed følger ikke en tilfældig kurs. Der er en plan. Menneskeheden har sin frie vilje og bestemmer derfor selv sit eget udviklingstempo. Derfor opfylder mennesket selv sin skæbne gennem intelligent samarbejde mellem mennesker med god vilje overalt i verden.

Artikel-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang
Download-fil: FREDSPROCESSEN ER I GANG - Erik Ansvang


Artikel-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FREDSPROCESSEN ER I GANG