Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (1 af 6)


Hvis der skal skabes fred, må menneskeheden indse, at den globale forandring begynder i alle menneskers følelser og tanker.

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (1 af 6)

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES


Af Michael Lindfield
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup)

 

Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield 

Du kan frit downloade artiklen "DEN PERSONLIGE FREDSPROCES" af Michael Lindfield. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!
 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!


 

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES

 

Den-personlige-fredsproces-01-Michael-Lindfield

 

Det kollektive og det individuelle ansvar

I nutiden er der uden tvivl en voksende erkendelse af, at der er en sammenhæng mellem den eksisterende globale krise og den måde, som det enkelte menneske har valgt at leve sit liv på. Alle mennesker er medlemmer af den ene menneskehed, der lever sammen på planeten Jorden. Menneskeheden har en fælles skæbne, og de enkelte mennesker svømmer ikke rundt i havet på må og få uafhængigt af hinanden. Den kollektive erfaring, aspiration og stræben omfatter 6-7 milliarder mennesker. Det kunne tyde på, at en af hovedopgaverne er at skabe en bedre verden for hele menneskeheden. Opgaven er både kollektiv og personlig, og i menneskets søgning efter global fred og fremgang står alle ansigt til ansigt med den barske kendsgerning, at den globale forandring begynder i menneskers følelser og tanker – hvis forandringen overhovedet skal lykkes. Livet er ikke en sport for tilskuere.

Holdning og handling

Hvis man dybt inde i sig selv går ind for fred, er det nødvendigt at handle i overensstemmelse med dette ønske. "Walking the talk" − at sætte handling bag sine holdninger − er vigtigere end nogen sinde. Er det f.eks. nok at gå med i en protestmarch en eftermiddag for at vise sin modstand mod et bestemt land for derefter på vejen hjem at gå ind i det lokale supermarked for at købe det foretrukne kaffemærke, som produceres af den statslige industri, der driver rovdrift på de selvsamme mennesker, som man netop har støttet i protestmarchen? Globale problemstillinger bliver lokal politik, og med indføring af helt nye kommunikationsmidler og ny teknologi har man fået en "her-og-nu" adgang til hele verden. Man kan ikke længere undskylde sig med, at det skyldes brødre og søstre fra andre kulturer langt væk. Hele menneskeheden er pludselig kommet ned i øjenhøjde.

Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Download-fil: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES - Michael Lindfield


Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Læsefil med vendbare sider: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES