Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (6 af 6)


Hvis der skal skabes fred, må menneskeheden indse, at den globale forandring begynder i alle menneskers følelser og tanker.

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (6 af 6)

Årsag og virkning

 

Den-personlige-fredsproces-08-Michael-Lindfield

 

Op gennem tiderne har mange forskellige religioner og filosofiskoler fortalt at: "Man høster, hvad man har sået". Hvis det virkelig er sandt, så er processen med at skabe fred i verden ubønhørligt kædet sammen med de valg, som ethvert menneske foretager hvert eneste øjeblik.

Toppen af tåbelighed og selvbedrag er menneskehedens tro på, at det er muligt at høste andre og bedre afgrøder ved sæson efter sæson at tilså den frugtbare æter i menneskets psyke med de samme tankefrø, der er avlet på negativitet. Der er så ubeskrivelig meget godhed i sjælen, som aldrig har haft en chance for vækst, fordi de nuværende vilkår er så ufrugtbare. Men her og nu har menneskeheden chancen for at skabe de rigtige vækstbetingelser. Dybt i hjertet ved alle, at tidspunkter med kriser er alvorlige og afgørende, og intuitivt ved alle også, at menneskeheden har den nødvendige magt til at gøre en forskel.

Den globale vejrudsigt

Overalt ser man tegn på undergang og fortvivlelse, og det er alt for let at give efter for en opfattelse af, at menneskehedens undergang er uundgåelig. Men der er ikke råd til at overgive sig til denne type af selvbedrag, som kan ende med en selvopfyldende profeti. Profetier og forudsigelser kan sammenlignes med vejrudsigter. Bevæbnet med computermodeller, diagrammer og statistikker om, hvilken vej vinden vil blæse og føre fronter ind over landet, kan meteorologer forudsige hvilke dage, der venter forude. Det er en påstand, men menneskeheden har faktisk magten til at ændre det globale vejr ved at ændre, hvordan det enkelte menneske tænker og handler. "Forudsigelserne" kan ændres på kausalplanet – sjælens eget plan − ved en handling på grundlag af individuelt mod og beslutsomhed. De ægte og varige forandringer, som alle stræber efter, begynder fra de dybeste steder i sjælen og strømmer ud som stråler fra Solen, der varmer og oplyser de kolde og mørke steder i menneskehedens kollektive psyke.

Holdning og handling

På denne måde tæller hvert eneste øjeblik, for alle tanker og handlinger kan være inspirerende kræfter, som skaber omsorgsfulde og venlige handlinger, der bringer healing og enhed i stedet for mere mørke og adskillelse i menneskets verden. Tiden er inde til at lade sjælen træde i aktion. Den bedste fredsdemonstration er trods alt den, der viser, at man er i stand til at sætte handling bag holdningerne.

 

Lad freden sænke sig over Jorden.

 

 

Den-personlige-fredsproces-09-Michael-Lindfield

 

 

_________________________________

Oversat fra The Beacon med tilladelse fra Lucis Trust
Udgiver: Lucis Press: www.lucistrust.org
Direkte link til The Beacon magazine:
http://www.lucistrust.org/en/books/the_beacon_magazine

_________________________________

Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Download-fil: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES - Michael Lindfield


Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Læsefil med vendbare sider: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES