Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (5 af 6)


Hvis der skal skabes fred, må menneskeheden indse, at den globale forandring begynder i alle menneskers følelser og tanker.

DEN PERSONLIGE FREDSPROCES (5 af 6)

Planetens psykologiske klima

 

Den-personlige-fredsproces-07-Michael-Lindfield

 

Når menneskets tanker og følelser er fyldt med had – rettet imod dets medmennesker – udsendes der skadelige partikler. Planetens psykologiske klima påvirkes negativt af disse forurenende udslip. Hvis man kunne scanne den kollektive bevidstheds horisont, ville man se de mørke tankeformer som emotionelt ladede partikler, der dækker den indre himmel med tunge skyer. Menneskehedens psykiske tilstand kan sammenlignes med en ætsende syre, som lidt efter lidt nedbryder de sociale og moralske begreber. Derfor er det ikke alene nødvendigt at begrænse den forurening, som stammer fra biler og fabrikker.

En anden vigtig faktor er, at man overhovedet ikke forstår, at de separatistiske og fordømmende tanker om andre mennesker også virker som en forgiftning af atmosfæren. Alle har et seriøst behov for en sund fred og en harmonisk måde at leve sammen på, som både er inspirerende og effektiv. Denne investering er en uvurderlig gave til kommende generationer, hvorimod dens fravær ville være en dyrekøbt erfaring, som kan føre til sammenbrud af hele det økonomiske system.

Wake-up call

Det er både sørgeligt og ironisk, at alt, hvad mennesket har lært af fortiden, er, at det intet har lært. Der er god grund til at håbe, at når det endelig dæmrer for menneskeheden, at den selv er årsag til det barske vejr i den psykiske atmosfære, og at det er et "wake-up call" til alle om at forbedre miljøet ved at ændre deres vanemønstre. Afhængigt af hvordan man vælger at leve, kan man enten gøre Jorden til et godt eller dårligt sted at leve. Er man villig til at leve op til udfordringen om at skabe "rigtige kulturelle betingelser" ved at lade planeten selv overtage styringen af det planetariske miljø, sådan at menneskehedens ånd kan blomstre? Uheldigvis er der ikke lang tid tilbage til at reagere på dette "wake-up call.

Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Download-fil: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES - Michael Lindfield


Artikel-Den-personlige-fredsproces-Michael-Lindfield
Læsefil med vendbare sider: DEN PERSONLIGE FREDSPROCES