Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREDSPROCESSEN ER I GANG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang

FREDSPROCESSEN ER I GANG (4 af 6)


Den nuværende periode er ikke bare en tid med forandring. Det er en transformationsperiode. Målet er menneskehedens enhed. Essensen er fred.

FREDSPROCESSEN ER I GANG (4 af 6)

Darwinismens bivirkninger

 

Fredsprocessen-er-i-gang-04-Erik-Ansvang

 

Darwinisme og naturvidenskabens materialistiske model har skabt en grundlæggende "du-eller-jeg"-holdning til livet. Både på det personlige og det nationale plan. Derfor kæmper mennesker med hinanden for at overgå hinanden. Kamp og konkurrence medfører, at forskere hemmeligholder deres arbejde for at komme først med en ny opdagelse. Derfor står gode boliger står tomme, mens folk er hjemløse. Derfor bugner overskudslagrene, mens folk sulter ihjel. Derfor sprænger jøder og arabere hinanden i luften, fordi de ikke ved, at de dybest set er ét. Derfor vil mange ikke dele deres nation og samfund med udlændinge. Derfor vil rige ikke dele med deres medmennesker i nød. Eksemplerne er utallige. Årsagen er, at menneskeheden har skabt en verden, der definerer alle til indbyrdes konkurrence om penge og magt. Den stærke overlever. Den svage må gå til grunde. Det er naturens lov, siger darwinisterne, og de får opbakning fra naturvidenskaben. Forkert − siger åndsvidenskaben − det er dyrets lov!

Det skandinaviske forbillede

De skandinaviske samfund er på mange måder mønstersamfund og gode eksempler for andre lande, der ønsker at sætte kærligheden til medmennesket i system. Sundhedssystemet og sociallovgivningen i de nordiske lande er udtryk for evnen til at dele, og dermed repræsenterer velfærdssystemet en høj grad af forståelse af et fælles ansvar. Desværre er der klare tendenser i retning af, at den politiske strømning går i retning af at nedbryde dette enestående system. Nu lyder det politiske mantra: Der er ikke råd til velfærdssamfundet – folk må klare sig selv. I virkeligheden siger man: Der er ikke råd til menneskekærlighed – giv plads til større egoisme og grådighed.

Artikel-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang
Download-fil: FREDSPROCESSEN ER I GANG - Erik Ansvang


Artikel-Fredsprocessen-er-i-gang-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FREDSPROCESSEN ER I GANG