Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GORBATJOFS TALE I FN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gorbatjofs-tale-i-FN

GORBATJOFS TALE I FN (1 af 18)


Hvor er de politikere, der har mod og magt til skabe rette menneskelige relationer og enhed? Verden har set én politiker – Gorbatjof. Han nøjedes ikke med at snakke. Han handlede!

GORBATJOFS TALE I FN (1 af 18)

GORBATJOFS

TALE I FN

 

 Gorbatjofs-tale-i-FN

Du kan frit downloade artiklen "GORBATJOFS TALE I FN". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

GORBATJOFS

TALE I FN

 

Gorbatjofs-tale-i-FN-01 

 

Vi er kommet her for at vise respekt for De Forenede Nationer, som i stigende grad er et enestående internationalt centrum i fredens og sikkerhedens tjeneste. Desuden ønsker vi at vise respekt for denne organisations værdighed og evne til at forene menneskehedens kollektive fornuft og vilje.

Udviklingen bekræfter i stigende grad, at verden har brug for denne organisation, og at organisationen har brug for alle sine medlemmers aktive engagement til støtte for sine initiativer og handlinger. Den har brug for at berige sit arbejde med medlemmernes muligheder og kreative bidrag.

For lidt over et år siden gav jeg i artiklen ”De reelle muligheder og garantier for en sikker verden”[1] udtryk for en række iagttagelser af problemer inden for FN’s arbejdsområde. Den tid, der er gået siden da, har givet anledning til nye overvejelser. Der er virkelig opstået et vendepunkt i verdensudviklingen.

 

 

_________________________________

[1] Fakta om Sovjetunionen, okt. 1987, tillæg.

_________________________________

Artikel-Gorbatjofs-tale-i-FN
Download-fil: GORBATJOFS TALE I FN


Artikel-Gorbatjofs-tale-i-FN
Læsefil med vendbare sider: GORBATJOFS TALE I FN