Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (5 af 9)


I forskningen indgik paranormale fænomener som telepati, clairvoyance, precognition, psykokinese, poltergeist-fænomener m.m.

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (5 af 9)

Virkelighedens helhed

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-05-Friedbert-Karger

 

Mangfoldigheden af æteriske begivenheder beskrives i detaljer i en bog med titlen In the Light of Truth (I sandhedens lys)[1] skrevet af Abd-ru-shin. Jeg opdagede dette arbejde for mere end 30 år siden, og det overraskende ved dette arbejde er, at lovmæssighederne, der beskrives, efterfølgende er blevet bekræftet i al min forskning. I virkeligheden er In the Light of Truth blevet en arbejdsmanual for mig − eller en slags ”fysisk lærebog” om den finere verdens stof. Men arbejdet omfatter meget mere end det æteriske: Det beskriver virkelighedens helhed. Hvis man forsøger at afdække de fundamentale lovmæssigheder, uanset om det er på det fysiske, metafysiske eller endog på det åndelige niveau, søger man naturligvis sandheden. Og når man har opdaget en lovmæssighed i det fysiske eller i et andet område, er det i høj grad en speciel oplevelse – det er som om et område, der tidligere lå i mørke, pludselig oplyses.

Æterisk stof og verdensfred

Det æteriske område og navnlig om telepati er lige blevet beskrevet. Men hvad har det at gøre med verdensfred? Det er nu fastslået, at en kraft eller energi − som for eksempel tanker − eksisterer, selvom man ikke er i stand til at beskrive denne energi eller denne form for vekselvirkning ved hjælp af den kendte fysik. Og fordi alle tænker noget hele tiden, så fungerer denne telepatiske forbindelse som et enormt verdensomspændende internet. Men den er på samme tid særdeles selektiv. Det betyder, at det enkelte menneske er forbundet med andre mennesker, som er i resonans med de, der har tilsvarende tanker og følelser, for graden af en følelse er en målestok for energien – for kraften – i de telepatiske eksperimenter. Mennesket skaber det æteriske miljø med sine tanker. Derfor er det i stand til at forgifte de æteriske omgivelser for eksempel med negative tanker.

 

 

_________________________________

[1] Abd-ru-shin (Oskar Ernst Bernhardt): In the Light of Truth, Grail Foundtaion Press.

_________________________________

Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Download-fil: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED - Friedbert Karger


Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Læsefil med vendbare sider: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED