Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (7 af 9)


I forskningen indgik paranormale fænomener som telepati, clairvoyance, precognition, psykokinese, poltergeist-fænomener m.m.

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (7 af 9)

Effekten af tanker, ord og handlinger

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-07-Friedbert-Karger

 

I In the Light of Truth skriver Abd-ru-shin om effekten af tre menneskelige manifestationer: Tanker, ord og handlinger:

 

”Formerne af alle tre er nært knyttet til hinanden – deres virkning er vævet sammen. Hvad det medfører for menneskeheden, hvor kraftigt og afgørende deres virkning ofte er for kursen i livet, kan overhovedet ikke fattes i sin helhed.

Det betyder ikke andet, end at selv en tanke, der automatisk fungerer i overensstemmelse med sin natur, kan styrke en tilsvarende tanke i mellemstoffets verden, og dermed skabe en endnu stærkere tankeform. Og tilsvarende – som logisk konsekvens heraf – vil den fortsætte med at arbejde videre inden for denne intensiverede form og genopstå i en synlig, aktiv form i den groveste stofverden, uden at man tilsyneladende er direkte impliceret i det.

Denne opdagelse kommer som et chok, når man erkender, hvor overfladisk og ligegyldig menneskeheden forholder sig til sin tænkning."

 

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-08-Friedbert-Karger

 

"Uden at vide det deltager man i mange handlinger, der er begået af andre mennesker, ganske enkelt fordi et menneske har modtaget den forstærkede tankeform på den måde, som beskrevet. Den bliver i stand til at trække dette menneske ind i de groveste handlinger af en slags, som indtil da slumrede i menneskets indre, og som det tidligere bare havde leget med i tankerne.

På trods af at mange mennesker rundt omkring på Jorden meget ofte ser kritisk på handlinger, der er foretaget af deres medmennesker og vredt fordømmer dem og tager afstand fra dem, så er de selv delvis ansvarlige for dem i relation til Guds evige love! På denne måde kan et medmenneske, der er fuldstændig fremmed, blive involveret og blive medskyldig i en handling, som vedkommende aldrig selv ville have begået i det grove stofs område.

Overvej dybt sådanne situationer bare én gang, og man vil endnu tydeligere forstå, hvorfor jeg appellerer med dette budskab: 'Hold kilden til dine tanker ren, og ved at gøre det, vil du skabe fred og blive lykkelig!'

Men når man er blevet tilstrækkelig stærke på dette område i kraft af sin egen forædlingsproces, vil langt færre forbrydelser – som mange uden at vide det har været involveret – blive begået på Jorden.

Tid og sted for handlinger, som man kan blive involveret i, er uden betydning, selv hvis de opstår på den modsatte side af planeten i forhold til det sted, man selv lever, og på steder hvor man aldrig har sat sin fod, og uden det mindste kendskab til deres eksistens. I kraft af et menneskes leg med tanker vil intensiveringen komme til udtryk, hvor som helst en tilsvarende tankeform findes − uafhængig af afstand, nation og verdensdel.

Derfor – når tiden er inde – vil tanker af had og misundelse blive påført enkeltpersoner, grupper eller hele nationer, overalt hvor der findes tilsvarende tanker og opflamme til en handling, der kan være helt anderledes end den tanke, der opstod på grund af legen med tankerne.

Det endelige resultat kan herefter manifesteres i overensstemmelse med udøverens indre tilstand. På denne måde kan man have deltaget forfærdelige handlinger, som man aldrig selv alvorligt har overvejet, og alligevel er man knyttet til dem, og en del af virkningen kan belaste tankens skaber åndeligt, fordi det hænger ved som en byrde, når sjælen forlader kroppen.

Men på den anden side kan man også deltage endda mere kraftfuldt til menneskehedens fred og lykke, for ved hjælp af ren, positiv tænkning kan man få andel i det arbejde, der skaber udvikling ved hjælp af mennesker, som man ikke kender.

Denne positive energi strømmer naturligvis også tilbage til afsenderen, uden at man er klar over, hvorfor det sker”.

Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Download-fil: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED - Friedbert Karger


Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Læsefil med vendbare sider: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED