Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (8 af 9)


I forskningen indgik paranormale fænomener som telepati, clairvoyance, precognition, psykokinese, poltergeist-fænomener m.m.

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (8 af 9)

Hvad kan man gøre?

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-09-Friedbert-Karger

 

Denne præcisering har givet en afgørende beskrivelse af de æteriske forhindringer. Men indtil videre har det drejet sig om, hvad man ikke skal gøre, men ikke hvad man kan gøre, efter at man har handlet forkert. Det, man kan gøre, er at ændre sit indre væsen og kilden til sine fejltagelser − ”kilden til dine tanker”. Om dette siger Abd-ru-shin imidlertid:

 

”Man skal ikke kaste sig ud i en desperat kamp for at fremtvinge denne renhed i tanken, for hvis man gør det, vil man tvinge tanker ind i bestemte kanaler, og forsøget bliver en illusion – den vil altid kun være fremtvunget kunstigt, og vil aldrig kunne få den store virkning, som den skulle have haft. Bestræbelserne vil skade i stedet for at gavne, fordi de mangler den frie intuitions ægthed. De vil igen blive et produkt af den intellektuelle vilje, og aldrig blive et udtryk for sjælen."

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-10-Friedbert-Karger

 

"Det er ikke muligt at skabe den tankerenhed, der her er tale om, ved hjælp af tankevilje, men det er muligt ved hjælp af den rene vilje, som fordringsløs og ubegrænset vil strømme frem i det indre fra den intuitive sanseopfattelse – ikke sammentrængt til et ord, der udelukkende kan formes til et begrænset koncept. Det må ikke ske! Men en omfattende trang til at gøre godt, som er i stand til at indkredse tankerne i opstarten og lade dem gennemstrømme, inden de tager form, er den rette metode, der er behov for”.

 

 

Fred i sindet

Det betyder, at man er i stand til at ”hælde benzin på krigsbålet” eller at ”skabe fred” ved hjælp af sine tanker. Og disse tanker i det indre kan aktiveres af en sekundær kilde i stil med television. På samme måde som dumping af ulovligt, farligt og giftigt materiale i tilsyneladende sikre depoter eller søer vil medføre spredning via underjordiske kanaler for derefter at dukke op på overfladen igen på et senere tidspunkt på et helt andet sted, kan et menneske, der måske er åndeligt dovent og derfor viljesvagt, via sine tanker blive påvirket til handlinger på en måde, som det aldrig bevidst ville have forårsaget. Som følge heraf giver bare et resultat fra metafysikken – telepatisk kraft – et fuldstændigt nyt billede af menneskets ansvar for verdensfreden!

Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Download-fil: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED - Friedbert Karger


Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Læsefil med vendbare sider: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED