Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (9 af 9)


I forskningen indgik paranormale fænomener som telepati, clairvoyance, precognition, psykokinese, poltergeist-fænomener m.m.

EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED (9 af 9)

Fysisk liv og efterliv

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-11-Friedbert-Karger

 

Men der er også andre resultater fra min 30-årige forskning i det paranormale, som kan ændre menneskehedens holdning, og som jeg her skal beskrives kort. Eksempelvis er der det faktum, at menneskets bevidsthed − sjælen – overlever kroppen, og det betyder, at der er et efterliv. Denne kendsgerning indebærer, at man i virkeligheden ikke kan slå sin fjende ihjel. Man kan kun ændre fjendens tilstedeværelse fra livet i det fysiske til en tilstedeværelse i efterlivet. Og det kan medføre, at man en skønne dag skal møde sin fjende igen. Kernen i reinkarnation er, at race og land ikke er særlig vigtig. Tyske nazister kan være inkarnerede som israelere og jødiske holocostofre som tyskere. Mennesker fra den sorte race fødes måske i den hvide race og omvendt. Bevidstheden om disse kendsgerninger udelukker automatisk krige på grund af race, religion og nationalitet. En yderligere beskyttelse mod krig er bevidstheden om, at alle er ansvarlige for alt, hvad han eller hun gør. Selv en soldat vil ikke kunne udføre en ordre eller befaling uden personlige konsekvenser. Og når først man kender den ukrænkelige lov om aktion og reaktion, ved man, at krig som hævn er unødvendig.

Den langsigtede opgave

Alt dette lyder som utopi, men jeg er overbevist om, at når et menneske indser værdien af disse kendsgerninger, vil det give dem videre til sine børn. Derefter – som en langsigtet opgave – kan de blive normen for senere generationer. Jeg er sikker på, at i fremtiden vil alle vide, at der er tale om faktuelle og fundamentale lovmæssigheder, og enhver politiker eller ekspert vil forholde sig til dem, hvis han eller hun ønsker at arbejde professionelt. Hvis ikke er jeg sikker på, at mennesket ikke kan overleve

 

En-fysikers-syn-på-verdensfred-12-Friedbert-Karger

 

I dag har jeg muligvis præsenteret tanker, som er nye. Der er tale om konsekvenserne af ikke-fysisk miljøforurening, som ikke alene vedrører menneskets liv men hele En-fysikers-syn-på-verdensfred-13-Friedbert-Kargermenneskehedens eksistens. Jeg har også præsenteret en teknik til at ophæve en negativ situation og dermed gøre sig fri af den. Det er enkelt, for muligheden for at gøre det kræver ingen universitetsuddannelse, esoteriske teknikker eller dyrt teknisk udstyr. Der kan heller ikke tjenes penge på teknikken. Og ingen får doktorgrader eller ære – eller Nobelpris − fordi de gør det.

Alene den ukrænkelige lov om skabelse vil registrere, at der ikke længere sker en forurening af det æteriske miljø, når man efter bedste evne forsøger at tænke rene tanker. Et intuitivt menneske vil øjeblikkelig forstå dette og vil muligvis blive opmuntret til at gøre det samme. Og når mange agerer på denne måde, vil verden forandre sig. Derfor har jeg lyst til igen at give en af de enkleste men vigtigste ideer. Den rummer en komplet æterisk økologi og dens konsekvenser:

 

”Hold kilden til dine tanker ren.

Ved at gøre det, vil du skabe fred og blive lykkelig.”

 

 

 

_________________________________

Oversat fra The Beacon med tilladelse fra Lucis Trust
Udgiver: Lucis Press: www.lucistrust.org
Direkte link til The Beacon magazine:
http://www.lucistrust.org/en/books/the_beacon_magazine

_________________________________

Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Download-fil: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED - Friedbert Karger


Artikel-En-fysikers-syn-på-verdensfred-Friedbert-Karger
Læsefil med vendbare sider: EN FYSIKERS SYN PÅ VERDENSFRED