Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TEMPELSØJLERNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tempelsøjlerne-Erik-Ansvang

TEMPELSØJLERNE (8 af 8)


Den ene obelisk var positiv og repræsenterede ånden. Den anden var negativ og repræsenterede stoffet. Den tredje var usynlig og repræsenterede sjælen.

TEMPELSØJLERNE (8 af 8)

Forskernes umulige teorier

 

Der kan ikke gives nogen seriøs naturvidenskabelig forklaring på, hvordan de gamle egyptere, den assyriske konge eller romerne var i stand til at få disse kolossalt tunge genstande løftet uden teknologiske hjælpemidler. Man ved ikke, hvordan egypterne kunne transportere stenkolosserne fra stenbruddene i bjergene ned til transportskibene ved Nilbredden. Man har heller ikke en fornuftig forklaring på indlastningen i skibet − eller på de spinkle træbådes evne til at holde den tunge last flydende. Det samme gælder det overordentlig vanskelige arbejde med at bringe obeliskerne i land fra skibene, slæbe dem den lange vej til deres endelige placering og endelig løfte dem op i oprejst stilling og placere dem oven på fundamenterne.

Men der gættes meget, og mange mulige og navnlig umulige teorier har set dagens lys. Næsten uden undtagelse hører de anerkendte teorier til den umulige kategori, for de er kun mulige i fantasien. Eksperter har bevist, at virkelighedens verden er en helt anden end den, egyptologer og andre forskere har udtænkt hjemme ved skrivebordet.

 

Tempelsøjlerne-14-Erik-Ansvang

Artikel-Tempelsøjlerne-Erik-Ansvang
Download-fil: TEMPELSØJLERNE - Erik Ansvang


Artikel-Tempelsøjlerne-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: TEMPELSØJLERNE