Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (1 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (1 af 9)

TAVSHED OG STILHED

SOM EN TEKNIK TIL VÆKST

 

Af Laurence Newey
Fra The Beacon

(Oversættelse: Ebba Larsen)

 

Tavshed-og-stilhed-som-en-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

Du kan frit downloade "TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST" af Laurence Newey. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på wwwww.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TAVSHED OG STILHED

SOM EN TEKNIK TIL VÆKST

 

 Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-01-Laurence-Newey 

 

Indre og ydre stilhed

I historiens løb har der altid været mennesker, der har foretaget pilgrimsrejser til fjerne dele af verden enten for at leve et asketisk liv eller for at fordybe sig i det guddommelige. De fleste aflagde løfte om tavshed for at skabe en mulig kommunikationsvej mellem den fysiske verden og den indre verden. Men i nutiden har omgivelserne fået et stadig stigende støjniveau, som er svært at blive fri for. For det første er der færre steder at trække sig tilbage til, hvor der både er stille og sikkert, og for det andet er der forpligtelser, der skal opfyldes over for familie, venner og samfund. Alligevel har man den mulighed − selv nu, hvor man sidder fast i dette århundredes støj − at man ved hjælp af energier fra indre stilhed kan aktivere sjælens udstråling, og dermed skabe åndelig ro over den hyperaktive menneskehed.

Sjæl og personlighed

Temaet er beskrevet astrologisk og esoterisk i teksten for Jomfruens tegn med ordene "Kristus i dig, håbets glans", og det er denne kraftfulde tanke, der behandles i temaet om sjælens stilhed og dens virkning på den støjende personlighed. Jomfruens tegn er velegnet til på symbolsk måde at vise kunsten at være stille, fordi det illustrerer svangerskabet – dvs. perioden mellem undfangelse og fødsel. Det svarer til Kristusbevidsthedens lange opvækst, før den kan komme til udtryk i den fysiske verden. Når fødslen finder sted, skabes der en åndelig familie, for Kristus-bevidstheden symboliserer sønnen, der styrker relationen mellem Faderen og Moderen og mellem ånd og stof.

Fødsel medfører generelt en periode med smerte og støj. Det samme er tilfældet, når der er tale om den åndelige udvikling i menneskeriget. Man kan paradoksalt nok hente trøst fra den strøm af vold, der bliver begået mod de følsomme trommehinder rundt om i verden, for i det tema, der her studeres, er der tale om en psykisk støj, som på astralplanet og mentalplanet skaber en forurening, der påvirker nutidens levevis med stress og spændinger. Den støj, der høres på det fysiske plan, er i virkeligheden blot et symbol på den måde mennesket lever.


 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-02-Laurence-Newey

 

Støj er sygdom

Det er interessant, at oprindelsen til ordet støj er det latinske ord "nausea", der betyder "sygdom". Tidligere blev det i daglig tale brugt om den slags forvirring eller de forstyrrelser, der ofte opstår i forbindelse med f.eks. søsyge, og de fleste vil være enig i, at ordets betydning har relation til nutidens verden. Man vil nok bedre forstå årsagen til den nuværende støj og sygdom på Jorden, hvis livet betragtes som vibration i stof, for overalt hvor der opstår vibration i stof, bliver resultatet "lyd". Det bagvedliggende motiv for hele evolutionen er at skabe og udvikle en harmonisk resonans i planetens substans og at harmonisere den med de kosmiske idéer i Logos’ tankeform.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST