Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-udvikle-sindro

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (1 af 6)


Sindsro er en tilstand, hvor den psykiske energi cirkulerer, oplader, fornyer og renser. Derfor er sindsro ikke en sløv tilstand, men en intens harmonisk aktivitet.

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? (1 af 6)

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?

Af Torkom Saraydarian
Fra Challenge for Discipleship

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Hvorfor-udvikle-sindro

Du kan frit downloade artiklen "HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?" af Torkom Saraydarian. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?

 

Hvorfor-udvikle-sindro-01-Torkom-Saraydraian

 

Sindsro er ikke en sløv tilstand

Sindsro er en egenskab, som åndsvidenskaben kalder intens psykisk aktivitet. Kroppen, følelserne og tankerne bliver urolige, når den psykiske energi er fokuseret på dem, og det skaber spændinger i forhold til menneskets blændværk, illusioner og maya.[1] Sindsro er en tilstand, hvor den psykiske energi i de tre legemer – mentallegemet, astrallegemet og det fysisk-æteriske legeme – cirkulerer og konstant oplader, fornyer og renser legemerne. Derfor er sindsro ikke en sløv tilstand, men intens harmonisk aktivitet.

Når den psykiske energi cirkulerer afbalanceret og rytmisk i de tre legemer, er et menneske roligt og upåvirket af ydre omstændigheder. Et menneske, der har opnået ægte sindsro, kan befinde sig i krig ved fronten, være udsat for et voldsomt angreb, distraheret på alverdens måder eller endda stå ansigt til ansigt med døden og alligevel bevare den indre ro. Sindsro giver en klar mental tilstand, hvor et menneske modtager højere inspiration, og derfor ved det præcis, hvordan det skal handle, for at klare de vanskeligheder, det møder i livet.

Den intense psykiske aktivitet foregår ikke alene i personlighedens tre legemer, men desuden på de højere bevidsthedsplaner, for menneskets højere og lavere natur udgør en helhed. Når personligheden er rolig, har mennesket mulighed for at forbinde sig med højere bevidsthedstilstande, hvor den psykiske energi skaber kontakt til andre sfærer og skaber bevidsthed om relationen mellem højere og lavere verdener. Præcise vurderinger og korrekte handlinger er kun mulige, når man har overblik over både den lavere og den højere virkelighed.

 

 

_________________________________

[1] Maya betyder identifikation med det ydre − dvs. identifikation med menneskets legemer (mentallegemet, astrallegemet og det fysisk-æteriske legeme) i stedet for med det, mennesket i virkeligheden er – sjælen, der bruger legemerne som redskaber.

_________________________________

Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Download-fil: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO? - Torkom Saraydarian


Artikel-Hvorfor-udvikle-sindro
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR UDVIKLE SINDSRO?