Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (1 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (1 af 11)

DE SYV STRÅLER

3. del

Introduktion til den esoteriske lære 14

 

Af Hardy Bennis

 

De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade artiklen "DE SYV STRÅLER" 3:3 af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DE SYV STRÅLER

3:3

Introduktion til den esoteriske lære 14

 

DE-SYV-STRÅLER-Hardy-Bennis-03-01-Åndsvidenskab

 

Nationens personlighedsstråle

En nations liv og nationale særpræg er altid påvirket af to stråler − en personlighedsstråle og en sjælsstråle. Personlighedsstrålen farver og præger nationen i dens politik, økonomi, kunst og videnskab indadtil og udadtil. Personlighedsstrålen er nationens ydre udtryk, og derfor præger strålens kvalitet den rolle, nationen spiller på den verdenspolitiske scene.

Når man kender en nations personlighedsstråle, kan man se, om det er en dynamisk − måske endda aggressiv − nation, eller om det snarere er humanitære og kunstneriske holdninger, der er landets særpræg − eller måske en helt anden karakteristisk kvalitet. Her spiller ikke mindst det karmiske mønster ind. Nationen kan eksempelvis tidligere have været en kolonimagt, der har undertrykt og udnyttet andre folkeslag og derved opbygget en karmisk "gæld". Det er op til læseren selv at vurdere, hvilke lande der er tydeligt præget af deres fortid.

Nationens sjælsstråle

Hver nation har desuden en overordnet stråle – en sjælsstråle. Sjælsstrålen repræsenterer nationens indre kvalitet, som nationens intuitive og højest udviklede borgere − bevidst eller ubevidst − stræber efter at virkeliggøre. Det gælder inden for alle områder af nationens liv: Videnskab, kunst, politik, økonomi, humanitært og åndeligt.

Målet for alle nationer er at virkeliggøre sjælsstrålen i nationens liv. Det er den positive kvalitet, der skal præge nationens rolle – stor eller lille – i forholdet til andre nationer. Derfor er angsten for at miste det nationale særpræg eller nationens specielle karakter – eksempelvis på grund af nationernes nære samarbejde i EU − helt ubegrundet. Den nationale stråle sikrer, at en nation altid vil bevare sit særpræg.

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3