Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN - 08
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gruppesjælen-og-Menneskesjælen-Åndsvidenskab-Esoterisk

GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN - 08 (1 af 8)


Mineral-, plante- og dyreriget er udtryk for gruppesjælsprincippet, mens menneskets sjæl er individuel som et resultat af årmillioners udvikling gennem naturrigerne.

GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN - 08 (1 af 8)

GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN

Introduktion til den esoteriske lære 8

 

Af Hardy Bennis

 

Gruppesjælen-og-Menneskesjælen-Åndsvidenskab-Esoterisk-lære

Du kan frit downloade artiklen "GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN

Introduktion til den esoteriske lære 8

 

Sjælsprincippet

Sjælsprincippet er et af de vigtigste nøglebegreber i den esoteriske lære. Menneskets sjæl er den instans, som har opsamlet alle informationer om menneskets mange inkarnationer. Sjælen ved nøjagtig, hvor langt mennesket er nået på udviklingsvejen, og er derfor sammen med karmiske rådgivere i stand til at placere sig korrekt i en inkarnation, for at den kan få maksimalt udbytte af inkarnationen.

 

Gruppesjælen-og-Menneskesjælen-Åndsvidenskab-01

 

På de tidligere stadier − i det uudviklede menneske − er det karmas herrer, der suverænt bestemmer, hvor mennesket skal inkarnere, i hvilket land, hvilken race det skal tilhøre, hvilken familie det skal vokse op i og hvilke andre mennesker det skal inkarnere sammen med – dvs. hvilke mennesker, det skal knyttes til med venskabelige eller fjendtlige bånd, for begge dele sker ofte i selve familiekredsen. Men det udviklede menneske vil gradvis få mere medindflydelse på hvor og med hvem, det skal inkarnere.

Den karmiske faktor

Der er skrevet en righoldig litteratur om dette emne, der fortæller, at inden inkarnationen begynder, får man flere valgmuligheder, men måske bliver man rådet til en knap så nem inkarnation, fordi den indebærer mulighed for at forbedre den karmiske situation. Derfor kan inkarnationerne variere meget markant. Det ene liv kan man inkarnere som konge eller hersker over mange mennesker, og det næste er man måske slave eller fattig bonde, for det viser sig ofte, at når et menneske får tildelt en såkaldt nøgleinkarnation, misbruger det sin magt til at undertrykke og udnytte andre, og så må det bøde for det i et kommende liv − ikke for at blive straffet, men for at lære, hvordan man ikke skal behandle de mennesker, man har/havde ansvaret for. Det er et mønster, der finder sted overalt − også i nutidens samfund.

Artikel-Gruppesjælen-og-Menneskesjælen-Åndsvidenskab-Esoterisk
Download-fil: GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN 08 - Hardy Bennis


Artikel-Gruppesjælen-og-Menneskesjælen-Åndsvidenskab-Esoterisk
Læsefil med vendbare sider: GRUPPESJÆLEN & MENNESKESJÆLEN - 08