Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (1 af 10)


Den tibetanske mester har sagt, at Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato.

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (1 af 10)

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE

Introduktion til den esoteriske lære 18

 

Af Hardy Bennis

 

Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade artiklen "DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE

Introduktion til den esoteriske lære 18

 

Verdenstjenergruppen-01-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom 

 

Den vigtige beslutning

Den tibetanske mester Djwhal Khul har sagt, at dannelsen af Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato. Denne udtalelse fortjener den største opmærksomhed. Tibetaneren fortæller, at Hierarkiet under et konklave i 1917 vurderede situationen under Første Verdenskrig og igen på et større møde i 1925, og her vedtog mestrene, at de ville stå bag denne nyskabelse.

Der har altid været verdenstjenere på planeten, men i år 1400 holdt Hierarkiet sit store 100 års-konklave, hvor de registrerede de tiltagende energier fra den kommende Vandbærertidsalder. De besluttede at bruge de næste 100 år på at registrere de forandringer, der fandt sted i menneskehedens bevidsthed, så de kunne lægge en strategi for Den Nye Tidsalder, som ville begynde at tiltage fra år 2000, hvor 7. stråle − der begyndte at strømme ind i systemet i 1675 − ville nærme sig sit zenit ved dette tidspunkt.

Renæssancen

Man besluttede derfor at lade utallige frontløbere inkarnere inden for alle livets områder, så de kunne lægge grunden til Den Nye Tidsalders fødsel. I Europa − i tiden mellem år 1400 og år 1500 − opstod der en meget vigtig udvikling, som fik betegnelsen Renæssancen. Den medførte, at en bølge af nytænkere inden for kunst, filosofi, religion, naturvidenskab og politik viste sig på verdensscenen.

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18 - Hardy Bennis


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18