Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV - 06 - ASTRALLEGEMET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-Artikelserie-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV - 06 - ASTRALLEGEMET (1 af 10)


Det er de astrale energier, der giver de mentale energier form. Og det er en forudsætning for, at de kan manifesteres i fysisk form.

MENNESKE KEND DIG SELV - 06 - ASTRALLEGEMET (1 af 10)

MENNESKE KEND DIG SELV

06

 

ASTRALLEGEMET

 

Af Erik Ansvang

 

Menneske-kend-dig-selv-06-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "MENNESKE KEND DIG SELV - Astrallegemet" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

ASTRALLEGEMET

 

Menneske-kend-dig-selv-06-artikel-01

 

Astrallegemet eller menneskets følelsesmæssige natur skal nu behandles. Som sagt har mennesket et fysisk-æterisk legeme, og man ved, at det er det usynlige æterlegeme, der forbinder det ydre fysiske menneske med det indre psykiske. Der er tale om en åndsvidenskabelig grundregel, som siger, at alle levende væsener manifesterer sig indefra og udefter. Det fysiske legeme er sidste led i en årsags-virknings kæde, der er for­bundet med de dybeste eller højeste åndelige tilstande. Det legeme, der ligger lige over eller bag det fysiske, er følelseslegemet eller astrallege­met. Ordet ”astral” er arvet fra Middelalderens alkymister. Astral betyder ”lysende som en stjerne”. Det hentyder til astralstoffets lysende eller strålende udseende.

Astrallegemet ligner det fysiske legeme, men astrallegemet er omgivet af en aura af glitrende farver af en finhedsgrad, der er langt højere end det fysiske stofs. I dette legeme udtrykker mennesket følelser, lidenska­ber, begær og sindsbevægelser.

Forveksling og forvirring

Astrallegemet og astralplanet kan ses og fornemmes af sensitive men­nesker. Astrallegemet forveksles ofte af disse mennesker med mental­le­gemet … eller det æteriske legeme … eller sjælen … eller åndelige vejle­dere … eller mestre etc. Og mange af de mennesker, der faktisk har for­stået sammenhængen, beskriver alligevel astralplanet som en total illu­sion, og derfor ignorerer de denne verden.

Denne negative holdning har skabt problemer for søgende mennesker, for den står i vejen for ønsket om at udfolde de åndelige kræfter. Den negative tilstand kommer til udtryk på tre måder:

Artikel-Menneske-kend-dig-selv-06-Erik-Ansvang
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV 06 - Erik Ansvang


Artikel-Menneske-kend-dig-selv-06-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV 06