Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BEHOVET FOR MUSIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith

BEHOVET FOR MUSIK (1 af 9)


Musik er en elektrisk svingning. Det indre menneske kan vibrere i takt med livstråden ved at skabe musik i sig selv og leve i harmoni med sig selv. Mennesket er et tonemæssigt harmonisk univers.

BEHOVET FOR MUSIK (1 af 9)

BEHOVET FOR MUSIK

Af Brian Arrowsmith
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith

Du kan frit downloade materialet "BEHOVET FOR MUSIK" af Brian Arrowsmith. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

BEHOVET FOR MUSIK

 

Behovet-for-musik-01-Brian-Arrowsmith

 

Behovet for rytme og harmoni

Når man betragter musik som en elektrisk svingning, kan man studere musikkens virkning på den fysiske krops rytmisk svingende kræfter og reaktionen i et menneskes bevidsthed, når en streng slås an. Esoterisk ved man, at ved at afstemme og tilpasse sig kan det indre menneske svinge i takt med livstråden. Når man lever på en måde, hvor man skaber musik inden i sig selv, lever man i harmoni med sin sjæl. I virkeligheden lever mennesket i et univers, der vibrerer af harmoniske toner. Og hvis man lever i overensstemmelse med karmaloven − loven om årsag og virkning − kan Universets harmoni manifestere sig i menneskets liv. Alt fungerer cyklisk. Der er derfor behov for rytme. Og behovet er dybt og instinktivt.

Noget af det, der har størst indflydelse på samfundet og det personlige liv, er den musik man lytter til. Musikkens virkning føles af kroppens atomer, og den har indflydelse på bevidstheden, kirtlerne, pulsen og kredsløbet. Menneskets "svingning", rytme og tone, helbredstilstand og humør viser, om det udtrykker harmoni i livet eller ikke. Hvis man lytter til behagelig musik, skaber det harmoni i tilværelsen. Derfor har man behov for musik. Derfor længes man efter den. Musik udvikler evnen til at nyde alt, hvad der er godt og smukt. Musik giver glæde i livet og stimulerer til stadig større fuldkommenhed.

Artikel-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith
Download-fil: BEHOVET FOR MUSIK - Brian Arrowsmith


Artikel-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: BEHOVET FOR MUSIK