Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BEHOVET FOR MUSIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith

BEHOVET FOR MUSIK (4 af 9)


Musik er en elektrisk svingning. Det indre menneske kan vibrere i takt med livstråden ved at skabe musik i sig selv og leve i harmoni med sig selv. Mennesket er et tonemæssigt harmonisk univers.

BEHOVET FOR MUSIK (4 af 9)

Musikkens fremtidige rolle

 

Behovet-for-musik-06-Brian-Arrowsmith

 

Åndsvidenskaben oplyser, at en stor åbenbaring inden for musik er umiddelbart forestående. "I udviklingen af Den Nye Tidsalders kunst vil musik være det næste skridt imod sandheden og den fremspirende skønhed". Måske kan denne proces fremskyndes ved at udvide bevidstheden ved hjælp af musik, og ved at anerkende musikkens store betydningen i evolutionsplanen.

Den amerikanske komponist Charles Ives sagde:

 

"I fremtiden ligger musikkens betydning måske ikke

så meget i selve musikken som i den måde,

hvorpå den inspirerer og udvikler − snarere end begrænser

− menneskers håb og idealer, og i den måde,

der gør musikken til en del af menneskehedens

finere håb og drømme."

 

Åndsvidenskaben oplyser, at nutidens sangere fungerer på det fysiske plan og astralplanet. Det kommer bl.a. til udtryk i operasangeres temperament og udvikling af brystkassen. Men der findes en anden og højere måde at synge på. Den er baseret på en ny form for åndedræt og en form for "mental vejrtrækning". Den formidler energi og derfor også inspiration fra kilder udenfor personlighedens aura − dvs. fri af følelserne. Denne form for sang på et inspirationsplan eller mentalt niveau vil tidligst blive benyttet engang i næste århundrede.

Efterhånden som menneskeheden kommer ind i Den Nye Tidsalder og går fra krise til krise, må den kæmpe med tre store problemer: På et fysisk plan vil atomkraft, som bruges til våben, være et stort problem. På astralplanet vil massekommunikationen og dens evne til manipulation på godt og ondt, være et stort problem. Og på mentalplanet vil den enorme kraft i mikro-elektronikken og teknologien udgøre et stort problem. Måske kan musik blive fællesnævneren − den afbalancerende og stabiliserende indflydelse mellem det gamle og det nye − forbindelsesleddet mellem det fysiske, astrale og mentale − broen mellem personligheden og sjælen − vejen mellem det integrerede menneske og uendeligheden.

Artikel-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith
Download-fil: BEHOVET FOR MUSIK - Brian Arrowsmith


Artikel-Behovet-for-musik-Brian Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: BEHOVET FOR MUSIK