Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (2 af 7)


De vigtigste mennesker er kærlige mennesker, for fra et hierarkisk synspunkt, er de den potentielle faktor, der kan sikre freden og enheden i fremtidens verden.

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (2 af 7)
               

Den nye bevidsthedsudvidelse

Kærlighed-til-menneskeheden-02-Foster-Bailey

 
Gennem forsøg, succeser og fejltagelser og mange livs lidelser har menneskeheden opnået mange guddommelige egenskaber. Kærlige mennesker er venlige, retfærdige, ærlige, harmløse og samarbejdsvillige. De hader ikke, bliver ikke vrede og dømmer ikke andre. Det er guddommelige egenskaber, som det har kostet mange lidelser at opnå, og mennesket opfordres nu til at udvide kærligheden til alle mennesker overalt i verden. Nu, hvor menneskeheden er på vej ind i Den Nye Tidsalder og bevidst begynder at reagere på Den Nye Tidsalders energier, er opnåelse af den nye bevidsthedsudvidelse ikke så vanskelig og behøver ikke tage så lang tid som det f.eks. tog at opnå ærlighed i den gamle tidsalder.
 
Processen kan fremskyndes, hvis man gør idealbilledet af den kærlige menneskehed til det faste mål i livet og på den måde udnytte Den Nye Tidsalders forøgede energi. Man kan reflektere over sin egen evne til at vise kærlighed, kærlighedens karakter og dens virkning, og på den måde kan man bruge tankesindet som hjælp til at nå det mål, man har sat. Værdsættelse af kærlighedens værdi og ønsket om at realisere den øges, når man glæder sig, hver gang det lykkes at vise kærlighed i handling. Gradvis bliver kærligheden til menneskeheden en fast ingrediens i livet. Og så bliver man automatisk mere magnetisk og til større gavn for Hierarkiet.

               
Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Download-fil: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN - Foster Bailey


Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Læsefil med vendbare sider: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN