Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (4 af 7)


De vigtigste mennesker er kærlige mennesker, for fra et hierarkisk synspunkt, er de den potentielle faktor, der kan sikre freden og enheden i fremtidens verden.

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (4 af 7)
               

Opladning af den planetariske aura

 

Hvis en energi rammer en personlighed, vil energien enten skabe en virkning eller blive kastet tilbage. Når den gode viljes energi rammer et menneske, der lever isoleret, og ikke er i stand til at reagere på åndelig energipåvirkning, har den ingen virkning, men energien går ikke tabt. Den bliver i det reservoir af god vilje, som menneskeheden lever i, og senere vil den få en virkning et andet sted. Der er mange isolerede mennesker i menneskeheden, men det er alligevel en overraskende lille procentdel af det samlede antal på omkring 7 milliarder. De fleste mennesker er følelsesmæssigt sensitive. De er ikke specielt stive. Generelt er deres holdninger ikke hårde og ubøjelige. Som gruppe er de bedre i stand til at reagere på den gode viljes energi end intellektuelle mennesker, som ofte er meget selvoptagede. Hovedparten af menneskeheden modarbejder ikke bevidst den gode vilje eller betragter den som uintelligent. Den hurtigste og mest effektive metoder er derfor at påvirke dem ved at oplade den planetariske aura med den gode viljes energi. På den måde vil de leve deres fysiske tilværelse i et subjektivt energihav, der består af levende og aktiv åndelig substans. Substans og energi skal her ses som synonyme begreber.

Ved at fokusere på den gode vilje, som er et direkte udtryk for kærlighed i handling, øger Hierarkiet den specielle form for energi, som mestrene har til rådighed. De udvider Hierarkiets aura og gør den mere magnetisk. Ved at fokusere energien mod menneskeheden nærmer mestrene sig for alvor menneskeheden.

 

Kærlighed-til-menneskeheden-04-Foster-Bailey

 

Menneskehedens nye aura

Menneskeheden har bedre forudsætninger for at modtage energien end tidligere. På den måde opbygges en aura, og samtidig er der stadig mindre modstand mod dens påvirkning. Overstrålingen af menneskeheden med den gode viljes energi er et led i den proces, der resulterer i Hierarkiets fysiske manifestation og Kristi genkomst. Den gode vilje er et hårdt tiltrængt energimæssigt hjælpemiddel i forsøget på at klare verdenskrisens destruktive aspekter.

En meget lille del af den gode viljes aktive energi nedbrydes af fordomsfulde menneskers fordømmelse. Deres påvirkning er forsvindende lille, og der er ikke grund til at bekymre sig om det. Hierarkiet presser aldrig mennesker til at acceptere den gode vilje, og det bør man heller ikke selv gøre. Mestrene lader den strømme og lader den have sin virkning. Resultatet er uundgåeligt. De oplader konstant menneskehedens aura med den gode vilje, og i den nuværende verdenskrise er det deres vigtigste måde at hjælpe på. Derfor bør man tage ivrigt imod den og lade den arbejde i sig og igennem sig og i stadig større udstrækning bruge den.

               
Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Download-fil: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN - Foster Bailey


Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Læsefil med vendbare sider: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN