Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (6 af 7)


De vigtigste mennesker er kærlige mennesker, for fra et hierarkisk synspunkt, er de den potentielle faktor, der kan sikre freden og enheden i fremtidens verden.

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (6 af 7)
                               

Det kærlige menneske

 

Den vigtigste gruppe mennesker i nutidens verden er kærlige mennesker. Kærlige mennesker er mennesker, der set fra et hierarkisk synspunkt potentielt kan sikre fred og enhed i den fremtidige verden. Der er millioner af kærlige mennesker — nok til at løse opgaven. I øjeblikket er de ikke så magtfulde, fordi de er optaget af unødvendige ting, som de – stort set af vanemæssige årsager – betragter som nødvendige for det personlige liv.

 

Kærlighed-til-menneskeheden-06-Foster-Bailey

 
De er naturligt venlige, samarbejdsvillige, bredt favnende, og de ønsker andre det godt. Deres følelsesliv er ikke kvalt af deres rationelle tankesind. De fleste er ikke dybe tænkere, men mange er intellektuelle og sætter pris på kultur, ærlighed og sundhed. De er overvældet af den teknologiske tilværelses indviklede karakter og vægrer sig ved at tage ansvaret for den almindelige velfærd, fordi de føler, at det er nytteløst.
 
Det er den type intelligente og velmenende mennesker, der indtager en nøgleposition i forhold til udviklingen af Den Nye Tidsalders bevidsthed. De findes overalt i verden, i alle racer, i alle religioner og i alle nationer. Det er derfor vigtigt, at overstrålingen af menneskehedens aura med den gode viljes energi vækker dem til accept af deres ansvar. De er intelligente nok til at reagere mere rationelt end de kollektivt bevidste og følelsesbetonede masser. Potentielt har de en enorm magt. Deres meninger og holdninger kan afgøre karakteren af den nye civilisation. Deres værdinormer kan, hvis niveauet løftes en smule, dominere tilstanden i verden. Når menneskehedens aura, som de naturligvis også lever i, er lidt mere mættet af den gode vilje, vil de uundgåeligt reagere, og det vil være på en mere bevidst og målrettet måde end en hvilken som helst anden type mennesker.
                               
Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Download-fil: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN - Foster Bailey


Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Læsefil med vendbare sider: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN