Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (5 af 7)


De vigtigste mennesker er kærlige mennesker, for fra et hierarkisk synspunkt, er de den potentielle faktor, der kan sikre freden og enheden i fremtidens verden.

KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN (5 af 7)
               

Den nye verdenstjenergruppe

 

Kærlighed-til-menneskeheden-05-Foster-Bailey

 

Den gode viljes energi er den nye verdenstjenergruppes primære energi, og gruppens accepterede disciple gør det muligt ved at bruge den individuelt og som gruppe. Alle kan deltage i verdenstjenergruppens arbejde. Og efterhånden som flere og flere tør sige til sig selv: "Jeg vil tage min plads i den nye verdenstjenergruppe og arbejde som medlem af gruppen", tager man et praktisk skridt til at samarbejde med Hierarkiet.

Den kanal, den gode vilje strømmer igennem, har sit udgangspunkt i mestrenes koncentrerede opmærksomhed og skabes af deres samarbejdende ashramer, der fungerer som én samlet ashram under Kristi ledelse. Derefter flyder energistrømmen gennem de indviede i Hierarkiet, og de øger den i kvantitet og styrke. Energien suppleres af de accepterede disciple, som deltager i processen og bidrager med deres vilje til at tjene. Kanalen er nu en gruppekanal, som er udtryk for den verdensomspændende aktivitet, der udfoldes af den nye verdenstjenergruppe, som opsamler energistrømmen, genoplader den og sender den videre via mennesker med god vilje, for det er dem, der skaber de bedste kanaler til den menneskelige aura. På den måde vækkes stadig flere mennesker af deres sløvhedstilstand og uopmærksomhed. Sløvhed er på nuværende tidspunkt det svageste led i kæden. Ved at deltage i den hierarkiske aktivitet bliver man aktiv medarbejder i den guddommelige plan for menneskeheden.

               
Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Download-fil: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN - Foster Bailey


Artikel-Kærlighed-til-menneskeheden-Foster-Bailey
Læsefil med vendbare sider: KÆRLIGHED TIL MENNESKEHEDEN