Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MEDITATIONENS INDRE LANDSKAB
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Meditationens-indre-landskab

MEDITATIONENS INDRE LANDSKAB (6 af 8)


Den meditative rejse fører ind i et indre landskab, der er en skitse til individuel udforskning, som har relation til åndsvidenskab og esoterisk visdom.

MEDITATIONENS INDRE LANDSKAB (6 af 8)

Mennesket er en personlighed

 

Bevidstheden er den del af mennesket, der overlever døden og reinkarnerer i nye legemer. Bevidstheden udtrykker sig gennem den tredelte personlighed, der består af en krop (et fysisk legeme), følelser (et astrallegeme)) og tanker (et mentallegeme), når personligheden er i inkarnation. Mennesket er derfor hverken sin krop, sine følelser eller sine tanker. Mennesket er den bevidsthed, der udtrykker sig gennem personlighedens tre legemer, for legemerne er sjælens erfaringsredskaber, mens den er i inkarnation.

For mange mennesker er det svært at forstå, at tanker og følelser er legemer, men skabelse af bevidsthed opstår altid i mødet mellem ånd og legeme, og den bevidsthed, der kaldes tanker, opstår i mødet mellem ånden og mentallegemet, og den bevidsthed, der kaldes følelser, opstår i mødet mellem ånden og astrallegemet. Åndsvidenskabens clairvoyante forskere bekræfter, at set fra sjælens perspektiv, er tanker og følelser legemer. Og når menneskets åndelige anatomi skal illustreres, vises følelses- og tankelivet som regel som to selvstændige energilegemer eller –auraer. De tegnes som ovale cirkler, der omslutter og gennemtrænger det fysiske legeme.

 

Meditationens-indre-landskab-06-Kenneth-Sørensen

Planche 4 - Meditationens-indre-landskab

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Det er monadens og sjælens primære formål, at udvikle bevidsthed, og formålet er at afspejle og udtrykke de guddommelige kvaliteter via personlighedens tre legemer. Det forudsætter, at personligheden fungerer som en integreret enhed – dvs. at tanker, følelser og handlinger er koordineret. Fuldkommenhed vil sige, at ånden kan udtrykke sin guddommelige hensigt uhindret via personligheden.

Artikel-Meditationens-indre-landskab
Download-fil: MEDITATIONENS INDRE LANDSKAB - Kenneth Sørensen


Artikel-Meditationens-indre-landskab
Læsefil med vendbare sider: MEDITATIONENS INDRE LANDSKAB