Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKETS POTENTIALER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang

MENNESKETS POTENTIALER (1 af 10)


Meditation er en teknik til at vende opmærksomheden fra den ydre verden ind i sindets dybder for at finde svar på livets store spørgsmål.

MENNESKETS POTENTIALER (1 af 10)

MENNENSKETS POTENTIALER

SKAL SØGES I DET INDRE UNIVERS

 

Af Erik Ansvang

 

Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade "MENNESKETS POTENTIALER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!
 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

 

MENNESKETS POTENTIALER

SKAL SØGES I DET INDRE UNIVERS

 

Menneskets-potentialer-01-Erik-Ansvang

 

Meditation er et stort emne. Interessen for højere bevidsthedstilstande har altid været til stede − ikke alene i Østen, men også i Vesten. Selvom teknikkerne umiddelbart kan forekomme forskellige, er hensigten den samme − at finde skjulte sider i menneskets natur og integrere dem.

Det er almindeligt kendt, at meditation er en selvfølgelig del af det religiøse system i Østen − eksempelvis i hinduismen og buddhismen. Det er mindre kendt, at meditation engang var en del af kristendommen, og meget tyder på, at meditation igen er ved at blive et naturligt element i kristendommen − muligvis fordi bøn og meditation er beslægtede metoder.

I Vesten er der en stigende interesse for meditation uafhængig af trosretninger, og generelt kan man sige, at på trods af at meditationens egentlige mål er sjælskontakt, har meditation ingen selvstændig religiøs værdi hverken i Østen eller i Vesten. Meditation er ganske enkelt en teknik − en ældgammel teknik − der i umindelige tider har været brugt som en metode til at vende opmærksomheden fra den ydre verden ind i sindets dybder i håb om at finde svaret på livets tre store spørgsmål: Hvem er jeg? Hvorfra kommer jeg? Hvor er jeg på vej hen?

Artikel-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang
Download-fil: MENNESKETS POTENTIALER - Erik Ansvang


Artikel-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MENNESKETS POTENTIALER