Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INVOKATION & EVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Invokation-&-Evokation

INVOKATION & EVOKATION (2 af 8)


Der er tre former for invokation. Massernes ubevidste krav, den invokative fokusering hos oprigtige mennesker og disciples og aspiranters bevidste krav.

INVOKATION & EVOKATION (2 af 8)

Tre former for invokation

 

Der er tre former for invokation. Først og fremmest er der massernes appel, som ubevidst kommer til udtryk. Den strømmer fra hjertet hos mennesker, der befinder sig i kriser som den nuværende verdenssituation. Den invokative appel er altid blevet vækket hos mennesker, der befinder sig midt i en katastrofe, og den er henvendt til en magt uden for dem selv, som de føler både kan og skal komme til hjælp i deres store nød. I nutiden opstår den intensive og ordløse påkaldelse overalt.

For det andet er der den invokative holdning, som kommer til udtryk hos oprigtige mennesker, når de deltager i religiøse ritualer og benytter lejligheden til at forenes i ceremonier og bøn, hvor de kommunikerer deres ønsker om hjælp fra Gud. Det er en gruppe, som sammen med menneskehedens masser udgør en enorm gruppe af påkaldende aspiranter, og energien i deres samlede hensigt har stor indflydelse på nuværende tidspunkt, og påkaldelsen når det højeste.

 

Invokation-&-Evokation-02-Alice-Bailey

 

For det tredje er der de øvede verdensdisciple og aspiranter, som bruger bestemte mantraer og bestemte præcist definerede invokationer. De fokuserer den invokative appel fra de to ovennævnte grupper og giver den retning og styrke. I den nuværende periode arbejder alle tre grupper både bevidst og ubevidst, og deres forenede bestræbelse er garanti for en respons – en evokation.

Fremtidens påkaldelsesarbejde

Invokation-&-Evokation-03-Alice-BaileyPåkaldende arbejde bliver grundtonen i den nye verdensreligion, og arbejdet vil bestå af to dele. Den ene del vil være det påkaldende arbejde, der udføres af masserne, som overalt bliver instrueret af åndeligt indstillede mennesker, så de forstår og accepterer kendsgerningen om fremtidens åndelige energier, der fokuseres via Kristus og det åndelige Hierarki, og som desuden opøves i at udtrykke kravet om lys, frigørelse og forståelse. For det andet vil der blive etableret et specielt påkaldelsesarbejde, som skal praktiseres af mennesker, der har trænet tankesindet ved hjælp af meditation, som kender virkningen af mantraer og invokationer, og som arbejder bevidst med dem. De vil bruge stadig flere mantraer, som indeholder kraftord, der gives til menneskeheden på et senere tidspunkt. Den Store Invokation[1] er givet af Hierarkiet til menneskeheden, for at den skal bruges i den nuværende periode.

 

 

_________________________________

[1] Den Store Invokation kan frit downloades: DEN STORE INVOKATION

_________________________________

Link til artikel om Den Store Invokation: DEN STORE INVOKATION

_________________________________

Artikel-Invokation-&-Evokation
Download-fil: INVOKATION & EVOKATION - Alice A. Bailey


Artikel-Invokation-&-Evokation
Læsefil med vendbare sider: INVOKATION & EVOKATION