Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (6 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (6 af 20)

Den astrale verdens mangfoldighed

 

Den-astrale-virkelighed-07-Leadbeater

Den astrale verden er lige så varieret som den fysiske

 

Hvis man nøje analyserer de astrale erfaringer fra mange af de indiske lærere, og også fra nogle af de kristne mystikere, kan man se, at de umiddelbart kan harmoniseres med åndsvidenskaben, selv om de ved første øjekast ser ud til at afvige. Glem ikke at den astrale verden er lige så omfattende og lige så varieret som den fysiske verden. Hvis de besøgende fra en anden planet skulle komme til Jorden og vende tilbage til deres egen planet med rapporter om, hvad de har set, er det indlysende, at hvis 20, 50 eller 100 af dem besøgte forskellige dele af Jorden, ville de vende tilbage med vidt forskellige rapporter, selv om de alle rapporterer præcist de erfaringer, de har iagttaget. På nøjagtig samme måde vil den forsker, der besøger astralplanet, kun kommer i kontakt med en meget lille del af den astrale verden, og hvis besøgene ikke gentages utallige gange, mens der gøres forsøg på at foretage systematiske undersøgelser af alle planets mange muligheder, vil det naturligvis kun være muligt at vende tilbage med en delrapport.

Det sker ofte, at et menneske er i stand til at løfte sin bevidsthed til astralplanet alene i kraft af intensiteten i ​​sin hengivenhed. Det skaber et stærkt mentalt billede af genstanden for de hengivne følelser, og dermed omgiver de sig med en skal, der holder alle andre tanker eller vibrationer på afstand. Selv når bevidstheden fungerer via astrallegemet, fungerer det stadigt inde i skallen, og derfor ser det intet andet end genstanden for hengivenheden. Derfor er mennesket helt uvidende om det afvekslende liv og den mangfoldige aktivitet, der omgiver det – på samme måde som en asket, der sidder i dyb meditation, og derfor er uopmærksom på de ting, der finder sted i den omgivende fysiske verden. Forskere, der arbejder på astralplanet, ser konstant mennesker, der befinder sig i en slags ekstase inden for deres egne private hellige steder, som er skabt af intensiteten i ​​deres hengivenhed – og der er ingen tvivl om, at de har gavn af deres oplevelser. Men det er en fejl, hvis de forestiller sig, at hele den astrale verden er inkluderet i de oplevelser, der sker inden for den skal, de har skabt, og at der ikke findes andet end det, de selv har set. Det er indlysende, at deres teorier om den astrale verdens subtile stof ikke giver andre alternativer end at antage, at åndsvidenskabens forskning er udtryk for hallucinationer. De åndsvidenskabelige forskeres teorier har den fordel, at de beskriver erfaringerne uden ubehagelige beskyldninger om andres iagttagelser.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED