Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (4 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (4 af 20)

Er forskningen præcis?

 

Den-astrale-virkelighed-05-Leadbeater

 

En anden indvending, som man af og til hører i Indien, har en helt anden karakter. Mange indiske lærere kender til eksistensen af ​​ astralplanet, men de siger, at forklaringerne, som de finder i åndsvidenskaben, ikke er i overensstemmelse med deres egne erfaringer. Det er en legitim indvending, og det er nemt for åndsvidenskabens forskere at forstå situationen for den lærer, der siger det. Men fra lærerens synspunkt er det ikke nemt at forstå åndsvidenskabens forskning og konklusioner, medmindre læreren mener, at åndsvidenskabens forskerne er ofre for en gigantisk hallucination. Et menneske kan utvivlsomt blive offer for en illusion, og den kan fortsætte i lang tid ad de samme linjer af illusioner, og mange illusioner lever blandt de tankeformer, der er skabt på den måde, og en astral iagttagelse, der alene er baseret på en enkelt persons metafysiske evner, kan meget nemt tænkes at være årsag til tankerformer, der er bygget på illusioner. Åndsvidenskabens forskere beder aldrig nogen om at tro noget, fordi forskerne har iagttaget det, eller fordi de mener, at de ved det. Åndsvidenskabens litteratur, der beskriver astralplanet, efterlivet og arbejdet på planet, er meget underbygget på grund af det faktum, at det er baseret på mange kompetente iagttagelser, og at det er det nærmeste bevidsthedsplan, der befinder sig umiddelbart over eller bag det fysiske. Derfor er forskningen foretaget af et stort antal forskere, der både har haft sporadiske erfaringer med astralplanet, og et antal, der har haft klare metafysiske evner og en regelmæssig og daglig kontakt med det. For dem er astralplanet lige så velkendt som gaderne i den by, de bor i.

Hvis der er tale om iagttagelser og beskrivelser af meget høje bevidsthedsplaner, som kun få er i stand til at kontakte bevidst, så er der naturligvis meget færre vidneudsagn, for bevidsthedsplanet befinder sig nødvendigvis meget længere væk fra det fysiske. Derfor er der udført færre eksperimenter i forbindelse med de højere eksistensplaner, og en indsigelse vil derfor have større vægt, for måske kan der være fejl i forklaringer, der ligger langt ud over den almindelige bevidsthed. Men når man samarbejder med en stor gruppe forskere, der består af mennesker af forskellige racer og forskellige temperamenter og typer, og – på trods af alle deres forskelle – alligevel er stort set enige om, hvad de ser, og hvordan de ser det, når de konstant mødes i den astrale bevidsthedstilstand, og er i stand til at huske og overføre det, de ser, til det fysiske plan fra den anden side. Derfor er det let at forstå, at for åndsvidenskabens forskere er der en naturlig og stærk overbevisning om, at de ikke er indhyllet i hallucinationer. De benytter sig af en bevidsthed, der er en del mere udvidet end gennemsnitsmenneskets, og derfor er de helt upåvirket af kritik fra mennesker, der ikke selv har evnerne, og som ikke har studeret faget. De, der studerer sagen med dyb interesse, har enormt mange beviser på, at astralplanet er en realitet, at clairvoyance er en kendsgerning, og ved hjælp af den metafysiske evne kan man få meget information, som præsenteres for menneskeheden i håb om, at de også har fordel af den viden, som iagttagelserne har afdækket.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED