Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (20 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (20 af 20)

Menneskeheden er en del af planen

 

Den-astrale-virkelighed-27-Leadbeater

 

De mennesker, der er begyndt at forstå eksistensen og arten af ​​det guddommelige princip om evolution, har det privilegium, at de kan forsøge på mikrokosmisk niveau at hjælpe evolutionen fremad, og det er formålet med menneskehedens eksistens. Selvfølgelig er det rigtigt, at den overordnede hensigt vil blive opfyldt, uanset om mennesket tilføjer sin begrænsede indsats eller ej, men det er utvivlsomt en del af planen, at de mennesker, der har studeret planen og forstået den, skal samarbejde intelligent om den, og derfor forventes der en indsats fra menneskeheden. Det forventes også, at planens opfyldelse fremskyndes, hvis mennesket lærer at kaste al sin energi ind i arbejdet. Der vil altid være mennesker, der kan og vil hjælpe, og hvorfor skulle man ikke være en af dem? Alle har mulighed for at arbejde som instrumenter i guddommelige hænder, og hvorfor skulle man ikke acceptere muligheden?

Den gode karma vil komme til nogle i menneskeheden, så hvorfor ikke være én af dem? Hvis man virkelig har set storheden i systemet, vil man ikke tænke på den positive karma, man kan få andel i, for man vil kaste hele sit hjerte ind i tjenestearbejdet, og det vil udelukkende skyldes, at man har set storheden og skønheden i planen. Derfor er der ikke andre muligheder end at sætte alle kræfter ind på at forsøge at fremme planen. Derfor er der god grund til at undersøge alt, hvad der er mulighed for at gøre, uanset om det er åndeligt eller psykisk, astralt eller fysisk, for alt er dele af den store guddommelige plan. Tab aldrig målet og den åndelige udvikling af syne, for den er nødvendig for at nå målet. Men så længe man lever på de lavere planer, skal man sørge for at leve positivt – og man kan leve positivt, hvis man lever intelligent. Og man kan leve intelligent, hvis man studerer Universets overordnede love, for alle mennesker er en del af Universet.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED