Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅBENBARINGER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åbenbaringer-Annie-Besant-Leadbeater

ÅBENBARINGER (5 af 6)


Åbenbaringer kan kun komme fra Hierarkiets mestre eller fra instanser over Hierarkiet. Ellers er der tale om iagttagelser og ikke om åbenbaringer.

ÅBENBARINGER (5 af 6)

Iagttagelser skal efterprøves

 

Åbenbaringer-07-Besant-og-LeadbeaterI en artikel i The Aether of Space blev en anden proces beskrevet, for her blev det forklaret, at et fysisk atom ikke er bygget direkte af astrale atomer, og derfor kan det ikke spaltes i astrale atomer − men hvis den kraft, der besjæler et fysisk atom presses tilbage ud over grænserne for den fysiske tilstand, opløses det fysiske atom i dens 14.000.000.000 grundlæggende bobler, som straks omorganiseres i 49 astrale atomer. Hvis kraften presses tilbage ud over grænserne for astralplanet, vil de 49 astrale atomer igen blive opløst i separate bobler, og den samme kraft vil øjeblikkeligt besjæle 2.401 mentale atomer, som imidlertid bare er en ny organisering af den samme gruppe af bobler, der oprindeligt udgjorde det fysiske atom.

Det er grunden til, at det er forkert at tale om at spalte et fysisk atom i astrale atomer, og det er også forkert at tale om at danne et fysisk atom af astrale atomer, for før ændringen kan finde sted, skal de astrale atomer opløses i deres grundlæggende bobler, og de skal omorganiseres på en helt ny måde. Men det skal desuden bemærkes, at et fysisk atom ikke er sammensat af bobler, men de, der tidligere har været en del af de astrale atomer, er ligesom astrale atomer udelukkende blevet dannet af bobler, der tidligere blev dannet af en gruppe af mentale atomer.

 

Åbenbaringer-08-Besant-og-Leadbeater

 

Ved nedstigningen består hvert bevidsthedsplan udelukkende af bobler, der tidligere har erfaret de ovennævnte planer − men ved hver overgang fra plan til plan, springer de et øjeblik tilbage til den oprindelige tilstand som separate bobler, og organiseringen i det nye og lavere atom skabes af en ny livsbølge fra Logos, og dermed kommer Logos til udtryk i stadig større begrænsninger af sin natur. I de tidligere undersøgelser overså de clairvoyante forskere den lynhurtige opløsning og omorganisering, og de så kun, at der, hvor det fysiske atom havde været, befandt de astrale atomer sig nu. Forskerne konkluderede for hurtigt, at den ene blev spaltet direkte ind i den anden.

Artikel-Åbenbaringer-Annie-Besant-Leadbeater
Download-fil: ÅBENBARINGER - Annie Besant & C.W. Leadbeater


Artikel-Åbenbaringer-Annie-Besant-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: ÅBENBARINGER