Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISIONEN OM HELHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lederartikler-på-VisdomsNettet

VISIONEN OM HELHED


Ikke et menneske, ikke et dyr, ikke en plante og ikke en eneste sten befinder sig uden for livets cirkulerende kredsløb. Alt og alle er forbundet af ånd og stof – liv og åndedræt.

VISIONEN OM HELHED

 Lederartikler-på-VisdomsNettet

 

VISIONEN OM HELHED

Ikke et menneske, ikke et dyr, ikke en plante og ikke en eneste sten befinder sig uden for livets cirkulerende kredsløb. Alt og alle er forbundet af ånd og stof – liv og åndedræt. Alle former uanset størrelse er en del af det planetariske legeme, som er påvirket af menneskehedens tanker og handlinger. Alt og alle hvirvles med i strømmen fra Det Ene Liv – nogle gange med, nogle gange imod – den guddommelige hensigt.

Visionen om helhed opfattes af flere og flere. Åndsvidenskaben forklarer, at årsagen er, at 7. stråles energier vækker sansen for syntese og giver en klarere fornemmelse af relationer og helhed. Den nye vision ses inden for alle områder. Menneskeheden er ved at forstå, at hvis jorden, vandet og luften forgiftes, forgifter menneskeheden bogstaveligt både sig selv og Jorden – menneskehedens eget hjem. Det er ellers en sandhed, der har været kendt og respekteret i årtusinder i tidligere civilisationer.

Kærlige, harmoniske og livsbekræftende tanker har en positiv effekt på miljøet. Naturvidenskaben har dokumenteret, at kærlige følelser ændrer det elektromagnetiske felt i hjernen, og det registreres af andre hjerner. Planetens æteriske felt er et ”tankefelt”, hvor alle er forbundet, som påvirker alle, og som er tilgængeligt for alle. Menneskeheden oplever de forskellige relationer på forskellige måder, og gradvis vokser bevidstheden om mennesket som en del af helheden. Kriser har altid et budskab. Det ene menneskes økonomiske krise skaber også det andet menneskes økonomiske krise. Begivenheder på den ene side af Jorden – vulkanudbrud, jordskælv, oversvømmelser, snestorme eller olieudslip – påvirker mennesker, der befinder sig flere tusinde kilometer fra katastrofen. Og man kommunikerer omgående over hele Jorden via internettet. Menneskehedens forbundethed ses især i kraft af den globale finanskrise – de katastrofale følger af menneskets mangeårige forkerte tanker om penge.

Menneskeheden skal lære at forstå naturen af syntese og helhed. Det er en kraft, der udfordrer mennesket til at forstå, at de tætteste former ikke er mindre åndelige end de kosmiske skabninger, man kan forestille sig. Mennesket værdsætter ædelstenenes skønhed og geometriske perfektion, og det har altid været fascineret af guld, som er det mest håndgribelige udtryk for penge, men desværre er de ofte blevet brugt til at udtrykke menneskets separatistiske tilbøjeligheder.

De nye energier får menneskeheden til at tænke på en ny måde og erkende, at de materielle og åndelige riger ikke kan adskilles. Den højeste og den laveste skal mødes, smelte sammen og forenes. Menneskeheden skal ikke længere adskille finanser fra det åndelige. Visionen om helhed kan mere end noget andet genoprette livets cirkulerende kredsløb.

 

Lederartikler-på-VisdomsNettet-02-

Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Download-fil: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET


Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Læsefil med vendbare sider: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET