Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

OFRINGENS LOV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lederartikler-på-VisdomsNettet

OFRINGENS LOV


Ofringens lov er grundlaget for alle systemer, som alle universer altid har været baseret på. Men ofringens lov skal snarere kaldes manifestationens lov.

OFRINGENS LOV

 Lederartikler-på-VisdomsNettet

 

OFRINGENS LOV

Åndsvidenskaben oplyser, at ofringens lov er grundlaget for alle systemer, som alle universer altid har været baseret på. Og alle de store religioner konstaterer, at skabelsen begynder med en offerhandling. Men ofringens lov skal snarere kaldes manifestationens lov. Ofringens lov henviser til, at livet før skabelsen er umanifesteret og ubegrænset, og i skabelsen tillader livet sig at være selvbegrænsende for at gøre selve manifestationen i stof og form mulig. En sådan selvbegrænsning og manifestation kan kun være en suveræn offerhandling, og dermed bliver ofringens lov både en lov for det formløse liv eller væren, og livet inden for formens begrænsninger

Mennesket frygter ethvert offer, fordi det frygter lidelse, smerte og tab af den form, det beliver. Men livet i det store liv er at give. Livet i formen er at tage. For livet i formen skal hele tiden tage fra verden uden for sig selv for at opretholde livet i formen. Det er grunden til, at bevidstheden identificerer sig med formen, og offeret betragtes som et smertefuldt aspekt. For at kunne give og overgive sig, skal man ofre det, man har taget, og derfor bliver det en trussel mod opretholdelse af formen. Ofringens lov bliver smertens lov i stedet for glædens lov.

Den store lektie for menneskeheden er derfor at lære at blive stadig mindre identificeret med det skiftende og forgængelige formliv, og identificere sig mere og mere med åndens indre og evige liv. Processen er udtryk for selve evolutionen, hvor mennesket først lærer at ofre noget af sin materielle velstand til velgørenhed over for sine nødlidende medmennesker. Derefter skal mennesket lære at opgive alle de ting, det drømmer om at eje i den fysiske verden for at erhverve sig åndelig udvikling og få adgang til højere bevidsthedsplaner. Når man opgiver illusionen om adskilthed og begynder at forstå sig selv som en del af et større liv, bliver man villig til at ofre sig til gavn for helheden. Man bliver stærk nok til at underordne sig, fordi man forstår, at man er et fragment af livets helhed.

Til sidst forstår sjælen, at der i virkeligheden ikke findes nogen adskillelse overhovedet, for alt gennemstrømmes af ét liv. Det er formen og identifikationen med formen, der skaber illusionen om adskilthed. Når denne erkendelse er integreret, oplever man glæden ved offeret, for man glæder sig over at, man virkelig forstår, at alt liv er ét, og at intet går tabt. Offeret er ganske enkelt evolutionens hemmelighed.

 

Lederartikler-på-VisdomsNettet-02-

Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Download-fil: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET


Artikel-Lederartikler-på-VisdomsNettet
Læsefil med vendbare sider: LEDERARTIKLER PÅ VISDOMSNETTET