Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Første-år

SKABENDE MEDITATION TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING (1 af 13)


Meditation er esoterisk arbejde. Skabende Meditation flytter opmærksomheden fra det ydre til det indre - til uerkendte dybder.

SKABENDE MEDITATION TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING (1 af 13)

SKABENDE MEDITATION

TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING

 

FØRSTE ÅR

Skab personlig vækst

og bliv skabende i livets udvikling

 

 Skabende-meditation-01-01-Meditation-og-instruktion 

Du kan frit downloade "SKABENDE MEDITATION - TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!


 

OBS!

 

Det forudsættes, at du har læst VisdomsNettets instruktion: Information om Skabende meditation,[1] som du kan læse eller downloade her på VisdomsNettets hjemmeside. Det kan også anbefales, at du læser eller downloader e-bogen Værd at vide om meditation[1](den er gratis), for den giver en mere grundig indføring i meditationens verden, inden du tager fat på den grundlæggende meditation, som udgør første års meditationsarbejde.

 

SKABENDE MEDITATION

TIL PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING

 

Skabende-meditation-01-01-Meditation-og-instruktion-02

 

Grundlæggende meditation

 

Denne instruktion er VisdomsNettets grundlæggende meditationsmateriale, der instruerer i, hvordan man kommer i gang med at meditere. Formålet med materialet er, at give mulighed for at skabe en fast meditationsrytme og den første træning i videnskaben om sjælskontakt.

Efter at have mediteret regelmæssigt i mindst et år, er man velkommen til at downloade det videregående forløb: Skabende meditation for Den Nye Tidsalder. Læs mere om dette forløb i Information om Skabende meditation på VisdomsNettet.

 

En kunst, en vej, en lære

 

Skabende meditation er en kunst, for ægte kunst flytter opmærksomheden fra det ydre, fra overfladen, fra det velkendte … til det indre, til det, der ligger under overfladen, til uerkendte dybder. Skabende meditation er en kunst, som åbenbarer skjulte kvaliteter og udvikler dem. Samtidig kaldes ubevidste og uerkendte skyggesider op til overfladen, så de kan konfronteres og forvandles. Meditationen bliver en udviklingsproces, hvor det indre spejler sig i det ydre og viser sig som ægte livskunst. Skabende meditation er en kunst – for den mediterende er kunstneren og livet er kunstværket.

Skabende meditation er en vej, der fører fra den, man tror man er, til den man virkelig er. Vejen vil føre over grænser sat af opdragelsen, samfundet, kulturen og angsten for at skille sig ud og være sig selv. Man fortsætter over grænserne for dybere erkendelser – kroppens, følelsernes og tankernes grænser – og bliver sit Selv – sjælen. Metoden tager bevidst udgangspunkt i, at man ikke alene er den tænkende, følende og handlende personlighed, men at man bag denne ydre natur er en udødelig bevidsthed – sjælen − som er i fortsat udvikling. Vejen til denne realitet og brobygningen mellem den ydre og den indre natur skabes via meditation og fører til sjælsbevidsthed.

Skabende meditation er en lære, fordi meditationens erkendelser giver stadig større forståelse. Indsigten åbenbarer gradvis den visdom, som historiens oplyste skikkelser har præsenteret for verden i årtusinder. Disse oplyste sjæle har gennem direkte erfaring realiseret deres iboende potentialer og har opnået mesterskab i livet. De opfordrer til, at intellektet trænes via studier, der stimulerer evnen til at tænke intelligent, sådan at tankesindet kan afbalancere følelserne og gøre det muligt at fortolke det, man kontakter i meditation korrekt, efterhånden som opmærksomheden skærpes og bevidstheden udvides.

 

_________________________________

[1] Der links til både info og e-bog på sidste side

_________________________________

Artikel-Skabende-meditation-01-01-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE MEDITATION 1. ÅR


Artikel-Skabende-meditation-01-01-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION 1. ÅR