Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (2 af 9)


At et primitivt folk uden teknologi og moderne udstyr kunne bygge pyramiderne, svarer til at påstå, at det var en børnehaveklasse, der byggede Storebæltsbroen.

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (2 af 9)

Problemet med byggetiden

 

Levitation-til-pyramidebyggeri-02-Erik-Ansvang

 

For at forstå problematikken, er det nødvendigt at kaste et kritisk blik på den påståede byggetid. En beregning konkluderer, at hvis Khufus (grækerne kaldte ham Cheops) regeringstid på 23 år er målestok for byggetiden, skulle der udhugges, transporteres, løftes, tilpasses, poleres og placeres en sten hvert andet minut døgnet rundt i hele Khufus regeringstid − vel at mærke hvis alt gik fuldstændig gnidningsløst døgnet rundt og året rundt i samtlige 23 år. Men − siger eksperterne − det er indlysende, at det må betragtes som utopi, hvis et projekt i denne størrelse skulle kunne afvikles helt problemfrit.

7 stenblokke i minuttet døgnet rundt i 23 år

En dansk civilingeniør har i stedet beregnet byggetiden på grundlag af den erfaring, man har med store bygningsværker i nutiden. Han indkalkulerede de forsinkelser, der altid opstår i et byggeri på grund af problemer, ulykker, sygdom, leveringsvanskeligheder, pauser m.m. Hans beregninger viser, at de gamle egyptere i hele Khufus regeringstid dagligt måtte producere ca. 4.000 tilhuggede og polerede stenblokke, transportere dem og placere dem på den rette plads på pyramiden, hvis egyptologernes teori skal passe. Det betyder, at der skulle placeres 7 stenblokke (helt præcist 6,67) i minuttet døgnet rundt i 23 år. Det er indlysende, at denne præstation ikke er udtryk for de gamle egypteres effektivitet, men for forskernes fantasi.

Nogle egyptologer indså, at deres teori ikke var praktisk mulig, men i stedet for at indrømme fejltagelsen, forsvarede de sig med, at byggeperioden ikke skal beregnes på grundlag af Khufus regeringstid, men at byggetiden sandsynligvis var længere. Men dermed kommer de i konflikt med deres egen kongegravsteori. Hvis pyramiden er et gravmæle for Khufu (og det afvises af åndsvidenskaben), begyndte man naturligvis byggeriet i samme øjeblik kongen overtog tronen. Og eftersom han skulle begraves i pyramiden, stoppede man lige så selvfølgeligt byggeriet ved hans død. De 23 år er derfor en helt naturlig målestok – altså hvis Khufu var bygherre, og hvis egyptologernes gravteori er korrekt.

Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Download-fil: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI - Erik Ansvang


Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI