Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (1 af 9)


At et primitivt folk uden teknologi og moderne udstyr kunne bygge pyramiderne, svarer til at påstå, at det var en børnehaveklasse, der byggede Storebæltsbroen.

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (1 af 9)

LEVITATION

TIL PYRAMIDEBYGGERI

Er det muligt?

 

Af Erik Ansvang

 

Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade artiklen "LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

LEVITATION

TIL PYRAMIDEBYGGERI

Er det muligt?

 

Levitation-til-pyramidebyggeri-01-Erik-Ansvang

 

Er det muligt?

Ibrahim Sayed Karim − professor i arkitektur ved Cairo Universitet − vakte opsigt på grund af en temmelig kontroversiel udtalelse, som blev bragt i Cairo Times den 6.-19. august 1998. Han sagde:

 

"Der var ikke en stor rampe på den ene side af pyramiden. Der var heller ikke fire mindre, som blev bygget omkring pyramiden. I virkeligheden byggede faraonerne pyramiderne ved at ophæve tyngdekraften. Elektrostatiske ladninger og lydvibrationer blev brugt til at løfte og stable de enorme tonstunge stenblokke. Jeg har fundet disse informationer på to papyri − den ene i en grav for en arkitekt ved Karnak-templet − den anden i Louvre. Faraonerne kendte mange kosmiske kræfter, og de udnyttede dem til at nå deres videnskabelige mål. Denne teori bringer mange tidligere teorier om pyramidernes konstruktion i miskredit."

 

Denne udtalelse blev ikke overraskende mødt med voldsom forargelse hos de anerkendte forskere, der som bekendt forsøger at give verden det indtryk, at deres teorier hviler på sikre videnskabelige beviser. Sandheden er, at stort set alle de nyeste og vigtigste anerkendte pyramideteorier undergraves og modbevises af forskellige naturvidenskabelige forskere, eksperter og teknikere, som har mulighed for at efterprøve den påståede viden ved hjælp af moderne metoder. Professoren havde derfor en vigtig pointe:

 

Hvorfor dog tro på teorier, der beviseligt ikke kan lade sig gøre, når man kan forske på grundlag af teorier, der muligvis kan lade sig gøre?

 

I denne artikel er det hensigten at påvise, at åndsvidenskaben faktisk bekræfter professorens modige udtalelser.

Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Download-fil: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI - Erik Ansvang


Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI