Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (3 af 9)


At et primitivt folk uden teknologi og moderne udstyr kunne bygge pyramiderne, svarer til at påstå, at det var en børnehaveklasse, der byggede Storebæltsbroen.

LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI (3 af 9)

Rampen, udhugningen,

stenene og transporten

 

Levitation-til-pyramidebyggeri-03-Erik-Ansvang

 

Egyptologerne påstår også, at for at kunne bygge pyramiden måtte egypterne opføre en gigantisk rampe til transport af stenene. Denne rampe voksede i højden og længden efterhånden som pyramiden skød i vejret. Til sidst nåede rampen toppen af pyramiden.

Den danske civilingeniør har også regnet på denne teori, og hans kalkulationer viser, at en rampe til pyramidens top ville kræve 17,5 millioner kubikmeter materiale − eller 7 gange mere materiale end til selve pyramiden. Hvis pyramiden skulle bygges i kong Khufus regeringstid, ville det kræve en mandskabsstyrke på ca. 240.000 arbejdere.

Ikke nok med det. Når pyramiden var bygget, skulle den gigantiske rampe fjernes igen. Det ville tage ca. 8 år og kræve 300.000 mand. Desuden måtte man placere dette enorme bjerg af materiale i lokalområdet, men ingen har fundet spor af det.

Krævede en storby

Denne enorme arbejdsstyrke og hele dens familie skulle i 23 år forsynes med boliger, mad, drikke, tøj, redskaber m.m. De skulle bo, leve, handle og have fritid. De skulle plejes i tilfælde af skader og sygdom. Et projekt i denne størrelsesorden ville kræve så ufatteligt mange mennesker, at egypterne var nødt til at opføre en by, der var halvt så stor som København i dag. Der er imidlertid ingen tegn på, at der skulle have ligget en storby i området ved pyramiderne.

Tværtimod fandt man på et tidspunkt det sted, hvor arbejderne boede. Det er en beskeden landsby til få hundrede håndværkere. En undersøgelse af mumierne bekræfter, at beboerne havde arbejdet hårdt, for skeletterne viste tydelige tegn på slid. Fundet har medført, at forskerne nu siger, at egypterne alligevel ikke tvangsudskrev menige egyptere i hundredtusindvis, men håndværkere i hundredvis til at opføre pyramiderne. Ikke nok med det − man mener oven i købet, at håndværkerne kun arbejdede en del af året. Hvis man sammenholder disse informationer med civilingeniørens beregninger, står egyptologerne med et endnu større forklaringsproblem. Deres teori er ikke alene tvivlsom – den er direkte håbløs.

Fundet af håndværkerbyen bekræfter naturligvis ikke, at pyramiderne faktisk blev bygget af disse håndværkere. En mere sandsynlig forklaring kan være, at håndværkerne vedligeholdt pyramiderne og det omgivende tempelkompleks. Det var dem, der foretog de nødvendige reparationer og til- og ombygninger, fordi komplekset for længst var bygget, og at det på Khufus tid havde været aktivt i århundreder.

Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Download-fil: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI - Erik Ansvang


Artikel-Levitation-til-pyramidebyggeri-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LEVITATION TIL PYRAMIDEBYGGERI