Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sarkofagens-mystiske-stråling-Mollerup-&-Ansvang

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (4 af 8)


Målinger med moderne måleudstyr viser kraftig gammaudstråling fra sarkofagen i den store pyramide. Kunne de gamle egyptere fremstille atomart mareriale?

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (4 af 8)

Bibeloversætterne kendte ikke til teknik

 

Sarkofagens-mystiske-stråling-07-Mollerup-&-Ansvang

 

Men modstanden mod de nye teorier kan også komme fra anden side. OG denne modstand stammer fra uviljen mod at acceptere den kendsgerning, at Bibelens grundtekst, hieroglyfferne og Eddaen kan læses på en anden måde end den, man har vedtaget. I de autoriserede oversættelser af disse værker findes der tekniske fagudtryk, men ingen tekniske meningssam­menhænge. De bliver derfor til skildringer af får, hyrder, præster, ofre, hellige ting, dværge og guder med særprægede intetsigende navne samt i en del tilfælde desuden intetsigende beskrivelser af himmelhvælvingen og dens stjerner.

Modstanden er absolut forståelig. På den tid da Det Gamle Testamentes tekst fik indføjet vokaler efter en død periode på ca. 800 år, og på den tid, da hieroglyfferne og Eddaen først blev fortolket, kendte man ikke den teknik, der kendes i nutiden. I middelalderen og frem i 1800-tallet havde man simpelthen ikke navne for eller forestillinger om tekniske genstande som motorer, elektricitet, radio, television, flyvemaskiner, undervandsbåde, radium og reaktorteknik. Og det, der ikke fandtes i tidens bevidsthed, kunne naturligvis ikke udtrykkes i skrift. Den tekst, der opstod på dette grundlag, og som nu er blottet for ethvert udtryk, der vedrører tekniske forhold, har man efterfølgende ikke villet ændre på.

Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Download-fil: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING - T. Lund Mollerup & E. Ansvang


Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Læsefil med vendbare sider: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING