Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sarkofagens-mystiske-stråling-Mollerup-&-Ansvang

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (1 af 8)


Målinger med moderne måleudstyr viser kraftig gammaudstråling fra sarkofagen i den store pyramide. Kunne de gamle egyptere fremstille atomart mareriale?

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (1 af 8)

SARKOFAGENS

MYSTISKE STRÅLING


Af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang

 

 Sarkofagens-mystiske-stråling-Mollerup-&-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING" af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SARKOFAGENS

MYSTISKE STRÅLING

 

Sarkofagens-mystiske-stråling-01-Mollerup-&-Ansvang

 

De anerkendte teorier om de gamle civilisationer er under stort pres og har været det længe – og dette pres vokser efterhånden som andre videnskaber og eksperter udfordrer de traditionelle teorier med videnskabelige undersøgelser, beviser og logik. De vedtagne teorier om de gamle civilisationer betragtes fejlagtigt som klippefaste sandheder i stedet for det, de reelt er, nemlig arbejdshypoteser. En arbejdshypotese er en teori, der repræsenterer en mulig sandhed, men det er udelukkende en delsandhed, der senere kan udbygges, ændres eller helt forkastes, når nyere og mere logiske arbejdshypoteser kan afløse den gamle og erstatte eventuelle fejltagelser og misforståelser. Det er denne proces, tænkende mennesker er vidne til, når man studerer det gamle Egyptens mysterier.

Forskernes dogmatiske konklusioner konfronteres efterhånden med utallige faktuelle facts, som både undergraver og direkte modbeviser de gældende forklaringer. Systematisk afdækkes ulogiske og selvmodsigende informationer i det, man indtil nu har betragtet som historiske facts. Et nyt historisk verdensbillede begynder derfor at tone frem. Sandsynligheden for at de gamle civilisationer har befundet sig på et højere udviklingsniveau end menneskehedens nutidige bliver gradvis mere og mere sandsynlig.

Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Download-fil: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING - T. Lund Mollerup & E. Ansvang


Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Læsefil med vendbare sider: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING