Nutidens vs fortidens udviklingsniveau
Den ufuldendte obelisk på 1.100-1.300 tons
Hvis nu Bibelen (i sin grundtekst), hieroglyfferne og Eddaen indeholder oplysninger af teknisk betydning og natur, kan disse oplysninger ikke opfattes af bevidstheden, før tiden er moden, og det vil sige, når teknikken hos menneskeheden har nået samme stadie som den tidligere epoke. Og det er bemærkelsesværdigt, at Henry Kjellson påstår, at man med al nutidens viden stadig ikke har nået fortidens udviklingsniveau. Man kan nemlig ikke forklare, hvordan f.eks. kæmpeobelisken på ca. 1.100-1.300 tons i stenbruddet i Aswan blev skåret ud af grundfjeldet − eller hvordan de finpolerede og ufatteligt præcist udhuggede granitblokke til Khufu-pyramiden blev fremstillet. Man kan heller ikke forklare, hvordan et så enormt bygningsværk som Khufu-pyramiden blev skabt. Man kender heller ikke formålet, for egyptologernes gravteori er ulogisk, blottet for beviser og ren og skær gætteri.
Løftede man med lyd?
Det siges, at tibetanere, egyptere og inkafolkets forgængere kunne løfte og transportere store og voldsomt tunge stenblokke ved hjælp af lyd eller lydbølger. Og Henry Kjellson oplyser, at alverdens flyteknikere faktisk arbejder med levitationsproblemet – dvs. problemet med, hvordan man kan gøre genstande vægtløse ved at ophæve tyngdekraften. Måske vil problemet blive løst, når den nutidige civilisation er nået lige så langt som de gamle civilisationer, men endnu er nutidens menneskehed ikke i stand til at præstere det samme. Når menneskeheden igen er kommet lige så langt i udviklingen, bliver en hel del af mysterierne om fortidens tekniske præstationer uden tvivl klarere.
Tibetanernes evne til at løfte tunge stenblokke ved hjælp af lydinstrumenter kan forklares mekanisk, og denne teknik er forklaret i artiklen Magi og metafysiske kræfter.
|